Magnetická hloubková sonda

24. 10. 2019

Nově k terapii používáme také magnetickou hloubkovou sondu. Je důležitá tehdy, pokud například potřebujeme zacílit na konkrétní místa v těle (mandle, zuby, atp.) nebo na hlouběji uložená ložiska (v mozku, močovém měchýři,...). Velkou výhodou je, že sonda nepotřebuje přímý kontakt s kůží, takže ji lze použít i přes obvazy, oblečení nebo sádru k harmonizaci a regeneraci tkání po úrazech nebo zlomeninách.

Magnetická hloubková sonda je speciální příslušenství pro různá zařízení BICOM. Síla magnetického pole magnetu je přibližně 2 000 Gaussů. Ve středu magnetické hlavy je souosý kovový kolík vyrobený z nemagnetické nerezové oceli. Tím jsou vytvořeny dva póly, které jsou mezi sebou vzájemně elektricky izolované a každý má vlastní výstup se zásuvkou na zadní straně. Statické magnetické pole může proniknout až do hloubky přibližně 40–50 cm v závislosti na charakteristice tkáně.

Sonda na výstupu přenáší prostřednictvím magnetického pole léčebné informace z výstupu zařízení BICOM do hloubkové tkáně klienta. Při tomto druhu aplikace není potřeba žádný přímý kontakt s pokožkou. Sonda může být proto velmi úspěšně používána u otevřených ran, citlivých jizev nebo vyrážky, jako je pásový opar apod. Dále díky jejímu hloubkovému účinku je magnetická hloubková sonda velmi užitečná při harmonizaci přes obvaz a sádru.

Magnetická hloubková sonda se může používat také např. k ošetření Hamerových ložisek, kloubů, dutin, tkáňových bodů živin a minerálů.

 

 

Mohlo by vás také zajímat:

Ampule Corona + a terapeutické protivirové BICOM programy

11. 04. 2020

Máme k dispozici ampule Corona + a terapeutické protivirové BICOM programy na podporu imunity.

Žít lepší život

10. 02. 2021

Podívejte se s námi na to, jak začít žít lepší život díky využití síly a energie Somavedicu.

Bicom zlepší imunitu proti virům, poukazuje lékař Tomáš Vejrych

20. 05. 2020

Už na škole ho přitahovaly netradiční léčebné postupy. Obvodní lékař z Trutnova Tomáš Vejrych, který sídlí v Masarykově poliklinice v Trutnově, vyšetřuje pacienty jak standardními způsoby, tak má v jedné ze svých dvou ordinací i speciální biorezonanční přístroj tzv. Bicom. Tím aktuálně dokáže bojovat i proti koronaviru. „Nejde jen o léčbu, ale skrz tuto terapii dokážeme zlepšit též imunitu člověka,“ říká praktický lékař, jenž hledá cestu ke zdraví i cestou alternativní medicíny.

Kontakty

Pobočka

Litoměřická kotlina 383
412 01 Litoměřice

Mobil: +420 724 704 407
E-mail: objednavky@bicomltm.cz

Nejsme plátci DPH
Veden u ŽU v Litoměřicích.


Obchodní podmínky

Provozovatel

Grand Easiness s.r.o
Litoměřická Kotlina 383
411 55 Terezín
IČ: 14420309
DIČ: CZ14420309