Je mikrovlnné záření bezpečné?

01. 03. 2020

Časté téma, které v Somavedic centru řešíme jsou mikrovlnky. Konkrétní dotazy jsou, zda je její používání bezpečné a jestli Somavedic může v prostoru i toto záření eliminovat.

Ano, Somavedic harmonizuje v prostoru i tohle záření. Pokud si dáte jídlo do mikrovlnky můžete si ho dát k Somavedicu na 15 minut "vyčistit", ale za tuto dobu už máte jídlo zase studené...... Následně, když hledáme vhodné umístění přístrojů v domácnosti, tak se v mnoha případech shodneme, že nejlepší bude dát Somavedic místo této trouby. 

Pojďme si v rychlosti ještě projít co vlastně mikrovlnka umí: Jedním z největších problémů mikrovlnek je to, že z nich energie může uniknout do prostředí. Riziko je tak vysoké, že americký úřad pro kontrolu potravin a léků (FDA) musel stanovit limity povoleného úniku radiace. Unikající záření z mikrovlnky může způsobit katarakty (mlžení očních čoček), deformace nenarozeného plodu, rakovinu a další vážná onemocnění. Proto byste se neměli zdržovat v její blízkosti a už vůbec nikdy do ní nahlížet během jejího provozu. 

Její efekt na vaše zdraví však nekončí u uniklého záření během jejího provozu. Mikrovlnka má závažné důsledky i na jídlo v ní připravené. Mezi nejpodstatnější fakta týkající se výživných látek potravin vystavených mikrovlnnému záření patří následující:

1. Snížení biologické dostupnosti (schopnosti těla zužitkovat živiny, jako jsou vitamíny skupiny B, vitamín C a E, esenciální minerály a lipotropní látky).

2. Ztráta 60 až 90 % hodnoty vitálního energetického pole všech testovaných potravin.

3. Snížení metabolické aktivity a integračních schopností alkaloidů (organických dusíkatých sloučenin), glykosidů, galaktozidů a nitrozidů.

4. Destrukce nutriční hodnoty nukleoproteinů v mase.

5. Akcelerace strukturální dezintegrace všeho jídla. 

 

 

Mikrovlnné záření má samozřejmě negativní účinky nejen na jídlo, ale i na člověka.

1. Rozbití „lidského energetického pole“ u těch, kteří byli vystaveni mikrovlnnému záření během toho, když byla mikrovlnka zapnutá. Vedlejší následky na toto energetické pole trvají mnohem déle, než je čas, kterému jste byli tomuto záření vystaveni.

2. Degenerace mezibuněčného napětí během práce zařízení. To se týká hlavně krve a lymfy.

3. Degenerace a destabilizace externích energetických potenciálů pro využití jídla v lidském metabolismu.

4. Degenerace a destabilizace vnitřních buněčných membrán při vylučování metabolických zplodin do krevního oběhu.

5. Degenerace a selhání elektrických nervových impulsů v přední části mozku odpovědné za myšlení a vyšší mozkové funkce.

6. Degenerace a zničení elektrických nervových propojení a ztráta symetrie energetického pole v neuroplexních nervových centrech v přední i zadní části centrálního a autonomního nervového systému.

7. Ztráta rovnováhy a narušení bio-elektrické síly nervových propojení vzestupného retikulárního aktivačního systému (systém, který kontroluje funkci vědomí).

8. Dlouhodobá kumulovaná ztráta vitální energie u lidí, zvířat a rostlin, které se nacházely v okolí pracujícího zařízení generujícího mikrovlnné záření.

9. Dlouhotrvající reziduální vliv na magnetické „depozity“ nacházející se napříč nervovým a lymfatickým systémem.

10. Destabilizace a narušení tvorby hormonů a udržování hormonální rovnováhy u mužů i žen.

11. Viditelně vyšší hladiny narušení mozkových vlnových signálů alfa, theta a delta u osob vystavených mikrovlnnému záření.

12. Kvůli narušení mozkových vln dochází u lidí permanentně vystavených záření z mikrovlnek k negativním psychologickým efektům.

 

Zdroj: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=205489000652924&id=100035754751999 

 


 

Obraťte se na biroezonanci Litoměřice. Rádi vám poradíme s výběrem vhodného Somavedicu, který u nás můžete i zakoupit.

 

 

Mohlo by vás také zajímat:

Rozhovor s Tomášem Alferim

21. 02. 2021

Mostecký deník a Ponte reports přinášejí rozhovor s muzikantem a někdejším šéfem Divadla rozmanitostí v Mostě Tomášem Alferim o léčbě pomocí biorezonančního přístroje Bicom.

Jaká jsou rizika nové digitální revoluce? Proč proti ní protestují vědci z celého světa?

11. 01. 2020

Když se spouští nová technologie, většinou je kolem toho pořádný humbuk. Superlativy, billboardy a nekonečná masírka. Výrobci nevynechají jedinou příležitost, jak vám svůj nový produkt nabídnout, či dokonce vnutit. Nedají zkrátka pokoj, dokud si to nekoupíte. A to i v případě, že to nechcete.

Jaro je nejideálnější doba, jak pomoci svému tělu

11. 03. 2020

Jaro je nejideálnější doba, jak pomoci svému tělu, aby pro nás pracovalo co nejefektivněji. Pravidelné jarní očisty, detoxikace a půsty velmi pomáhají nastartovat po dlouhé zimě, kdy jsme se méně pohybovali a potřebovali více tučných jídel, nastartovat regenerační procesy. A i v tomto směru Vám Somavedic může být velkým pomocníkem: Kosmická detoxikace.

Kontakty

Pobočka

Litoměřická kotlina 383
412 01 Litoměřice

Mobil: +420 724 704 407
E-mail: objednavky@bicomltm.cz

Nejsme plátci DPH
Veden u ŽU v Litoměřicích.


Obchodní podmínky

Provozovatel

Grand Easiness s.r.o
Litoměřická Kotlina 383
411 55 Terezín
IČ: 14420309
DIČ: CZ14420309