Jaro je nejideálnější doba, jak pomoci svému tělu

11. 03. 2020

Jaro je nejideálnější doba, jak pomoci svému tělu, aby pro nás pracovalo co nejefektivněji. Pravidelné jarní očisty, detoxikace a půsty velmi pomáhají nastartovat po dlouhé zimě, kdy jsme se méně pohybovali a potřebovali více tučných jídel, nastartovat regenerační procesy. A i v tomto směru Vám Somavedic může být velkým pomocníkem: Kosmická detoxikace.

Existují dva způsoby, jak čelit nemocím: buď můžeme potlačovat příznaky a zhasínat pomocí léků výstražná červená světýlka upozorňující na problém, nebo se pokusíme imunitu „zvednout“, podpořit a umožnit tělu, aby se s chorobami a neduhy vypořádalo samo. Tedy aby mohlo dělat práci, pro kterou bylo „navrženo“. Naše tělo je tak dokonalý nástroj, že disponuje schopností „očisty“ neboli detoxikace samo od sebe. Všechny jedy, bakterie a útoky zvenku prostě eliminuje. 

Naše přetížené schránky jsou ale permanentně pod brutálním tlakem – ze vzduchu, z jídla, z chemikálií, jež jsou všude okolo nás, ale i kvůli stresu. Klasická medicína pohříchu stále volí převážně první způsob řešení, který více než pacientům vyhovuje lékařům a farmaceutickým firmám, a tak si lidé musejí v mnoha případech pomoci sami a hledat jinde. Ale i zde je třeba rozlišovat: různé módní detoxikační prostředky, zázračné superšťávy či klystýry sice mohou pomoci škodliviny odplavit, ale je to podobné, jako když vyléváme vodu ze sklepa kýbly, aniž bychom zastavili prasklou vodu.

Ideální jarní očista tedy spočívá spíše v tom, abychom podpořili co nejvíce přirozené čisticí mechanismy našeho těla, což je věru nelehký úkol. Ivan Rybjanský se touto tematikou intenzivně zabývá již přes 20 let. Sám stál totiž tehdy na prahu smrti a lékaři už nad ním lámali hůl. Jenže ten nahoře s ním měl evidentně jiné plány. Původní profesí matematický analytik a programátor zcela přehodnotil pohled na život a pustil se i do „alternativních“ vod, přičemž oba světy začal propojovat. Výsledkem jeho bádání a zkušeností je mimo jiné unikátní přístroj Somavedic, který pomáhá lidskému organismu tím, že kolem něj vytváří jakousi ochrannou bublinu, takže na něj „nemohou“ například geopatogenní zóny a negativní účinky elektrosmogu. Somavedic je de facto jakási destička s připevněnými drahými kameny do tvaru pyramidy, zalitá do skla a zapojená do elektřiny. Drahé kameny jsou známé odpradávna tím, že každý „vibruje“ na určité frekvenci, kterou léčivě ovlivňuje okolní prostředí.

Somavedic je sestrojen na základě řízeného uvolňování energie těchto minerálů, a navíc jsou do něj naprogramovány další frekvence; jejich působení a specifické rozestavení ve vzájemné korelaci dokáže tyto „vlny“ ještě zesílit, takže umí prostředí „vyladit“. Ale to je pouze začátek. Podstatnou část Somavedicu tvoří zabudovaný speciální software a nahrané programy s informacemi v podobě vln o různých frekvencích. To je jakási „jemnohmotná“ část přístroje, která se pouští mnohem dál. „Souvisí to s programováním fyzického těla přes kvantové pole.

 

Geopatie a elektrosmog v prostředí ovlivňovaném Somavedicem nemizí, stále fyzicky existují, jinak by nám nefungovala televize ani mobil, ale nedostanou se do kvantového pole člověka. Programování kvantového pole je něco, co funguje i v běžném životě pomocí myšlenek, rozpoložení, emocí… Zkrátka pomocí elektromagnetického vlnění patřičné vibrace,“ vysvětluje tvůrce jedinečného vynálezu, se kterým sklízí úspěch po celém světě. „Mnoho příčin závažných chorob nevzniká na bázi fyzického těla, ale neseme si je naprogramovány‘ v kvantovém poli, v našem procesoru, kterému říkáme DNA.“ Kvantové pole je zjednodušeně jakýsi energetický podklad, knihovna, kde jsou uloženy úplně všechny informace – jak z naší minulosti, tak výsledky našich rozhodnutí i možné cesty, kudy se bude ubírat náš další směr. Představit si jej můžeme jako prostor plný elementárních částic, jež mají schopnost aktivace právě ve chvíli, kdy na ně upřeme své myšlenky nebo pocity. Jinými slovy, zde se tvoří realita – tedy to, co potom prožíváme v hmotném světě. Jakmile začne Somavedic, který ovlivňuje nejen okolní prostředí, ale i strukturu vody (typy Medic Uran, Medic Amber, Medic Gold a Atlantik), „úřadovat“, spustí se v lidském těle procesy podobné detoxikaci, které mohou být doprovázeny bolestí hlavy, ale i jiných orgánů, nemenstruačním krvácením, odhleňováním, či dokonce chřipkou. Zátěže, bloky nebo paraziti zkrátka musejí nejdřív pryč.

Pokud někoho bolí hlava, doporučuje Ivan Rybjanský místo Ibalginu na hlavu ledový ručník. Klíčová je především životospráva. „Alkohol, špatná strava, to je kromě elektrosmogu další stupeň devastace těla,“ upozorňuje léčitel a přidává svůj oblíbený příměr: představte si svůj věk a to, jak se staráte o vlastní tělo. A pak si představte auto, které má stejné stáří a staráte se o něj stejně jako o tělo. Jak asi bude vypadat? Důležité u čištění organismu je též dodržovat správný pitný režim. Pije-li člověk dobře, může se podobným projevům vyhnout. Není důležité pouze množství tekutiny, kterou do sebe dostaneme, ale i její kvalita. Pokud není voda kvalitní, tělo ji nepustí do oběhu a v podstatě ji vymočíme. „Dobré je v šest ráno, kdy začínají fungovat ledviny, vypít dvě tři deci vody s citronem. Spláchne to toxiny nahromaděné v noci a úplně jinak poté jdete na velkou,“ radí pan Rybjanský, jenž působí i jako diagnostik pro biorezonanční či terapeutická centra. „Poté je dobré vypít během dne aspoň litr a půl čisté vody. Polévky a čaje se do toho nepočítají. Každá bylina má svůj účinek – zázvor orgány zahřívá, máta je ochlazuje, zelený čaj nabudí, meduňka zklidňuje… Když si pak člověk udělá svoji směsku, i když je chutná, může to rozhodit výkony orgánů.“

 

S deštníkem, nebo bez?
Najít kvalitní vodu ale není snadné; všude se píše o pesticidech, hormonech a jiných lahůdkách. Voda je jako houba, jak zjistil už legendární japonský badatel Masaru Emoto. Nasává do sebe informace z okolí, jak ty pozitivní, tak
negativní. Emoto fotil nádherné krystaly zmražené vody v nádobě, na kterou působily pozitivní emoce jako láska, kdežto u „negativní“ vody vznikaly notně deformované a nevzhledné krystaly. Právě Somavedic, konkrétně nejprodávanější typ Medic Uran, pozitivně ovlivňuje strukturu vody. Například Somavedic Harmonie tyto účinky nemá, ale svým působením brání vodě aspoň v tom, aby nasávala „nepořádek“ z okolí. Nemáte-li ani jeden z přístrojů, může pomoci, i když ne ideálně, malý trik – vodu, kterou budete pít, den předtím zmrazíte. Tím se alespoň částečně změní její struktura.

Somavedic, který zasahuje až do kvantového pole a vysílá do něj své léčivé frekvence, nedělá nic násilného – do kvantového pole vysílá ty správné informace, čehož naše zhuntovaná a těžce zkoušená těla již nejsou schopna. Vše se
pročistí tak, že tělo začne přijímat jiné „rozkazy“. „Somavedic uvolňuje bloky tak, že tělo samo začne nasávat tu přírodní, chcete-li kosmickou energii. To je ta všeprostupující energie, se kterou pracoval již Nikola Tesla.“
Mezi všemi elektrosmogy, patogenními zónami, chemikáliemi, radiacemi a jiným balastem, který ničí organismus a na který lidské tělo není stavěno, je zkrátka těžké, ne-li nemožné zůstat fit. Není divu, že naše organismy fungují tak na deset procent svého skutečného potenciálu. Přesto za ta léta potkal Ivan Rybjanský asi pět lidí, kteří se těmto neblahým civilizačním vlivům dovedou bránit sami a kteří si dokážou vytvořit „vlastní“ ochranu. Jenže aby se od všeho očistili, nedělali by nic jiného. Museli by se nejméně čtyři hodiny denně intenzivně věnovat očistě, nastartování, meditacím a jiným „programovacím“ technikám, aby se dostali do stavu, kdy by po zbytek dne fungovali ideálně. A právě tady – i jim – pomáhá Somavedic. „Zapnu ho a nemusím o tom přemýšlet. Je to, jako když vejdu do deště. Když si vezmu deštník, nebudu mokrý. Tohle je také jakýsi deštník, deštník proti civilizačním chorobám,“ vysvětluje Ivan Rybjanský. To ale zdaleka nestačí. „Vždycky je nejdůležitější, jak se o sebe budu starat. Zdraví je totiž dril".

 

Nechte si od nás poradit s výběrem Somavedicu, který u nás v Litoměřících můžete také zakoupit.

Vaše Biorezonance Litoměřice

 

Text: Milan Vidlák

Zdroj: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=208267563708401&id=100035754751999

 

 


 

Mohlo by vás také zajímat:

Proč je spánek důležitý?

28. 03. 2020

Proč je spánek důležitý? Jaké jsou možnosti měření spánku v domácích podmínkách a jak mohu kvalitu spánku ovlivnit?

Je mikrovlnné záření bezpečné?

01. 03. 2020

Časté téma, které v Somavedic centru řešíme jsou mikrovlnky. Konkrétní dotazy jsou, zda je její používání bezpečné a jestli Somavedic může v prostoru i toto záření eliminovat.

Rozhovor s Tomášem Alferim

21. 02. 2021

Mostecký deník a Ponte reports přinášejí rozhovor s muzikantem a někdejším šéfem Divadla rozmanitostí v Mostě Tomášem Alferim o léčbě pomocí biorezonančního přístroje Bicom.

Kontakty

Pobočka

Litoměřická kotlina 383
412 01 Litoměřice

Mobil: +420 724 704 407
E-mail: objednavky@bicomltm.cz

Nejsme plátci DPH
Veden u ŽU v Litoměřicích.


Obchodní podmínky

Provozovatel

Grand Easiness s.r.o
Litoměřická Kotlina 383
411 55 Terezín
IČ: 14420309
DIČ: CZ14420309