Bicom zlepší imunitu proti virům, poukazuje lékař Tomáš Vejrych

20. 05. 2020

Už na škole ho přitahovaly netradiční léčebné postupy. Obvodní lékař z Trutnova Tomáš Vejrych, který sídlí v Masarykově poliklinice v Trutnově, vyšetřuje pacienty jak standardními způsoby, tak má v jedné ze svých dvou ordinací i speciální biorezonanční přístroj tzv. Bicom. Tím aktuálně dokáže bojovat i proti koronaviru. „Nejde jen o léčbu, ale skrz tuto terapii dokážeme zlepšit též imunitu člověka,“ říká praktický lékař, jenž hledá cestu ke zdraví i cestou alternativní medicíny.

Co si myslíte o tom, jak do našich životů v uplynulých týdnech zasáhla pandemie koronaviru?
Všechno má nějaký význam. Nechci hodnotit, co pandemii způsobilo, jestli to byla čínská nebo americká laboratoř, nebo jestli to bylo z rozmaru elit či něco jiného. To podle mého názoru není podstatné. Myslím, že důležitější je, co nám to přineslo, do jaké situace nás to dostalo. A následně, co z toho pochopíme. Myslím si, že celá situace může být vyústěním hektické doby, ve které jsme žili. A nyní díky pandemii došlo k jakémusi zpomalení. Lidé teď mají čas na sebe, na spočinutí, přehodnocení svých životů, mají čas na své rodiny.

Změní nás karanténa?
Lidé žijí ve stresu a strachu. Ten ovšem zhoršuje imunitu. Chci lidi uklidnit, nejde o vážnou, smrtící epidemii. Minulý rok u nás zemřelo zhruba 1500 lidí na obyčejnou chřipku. Celková úmrtnost (tedy počet lidí, kteří umřeli v daném období) je zhruba stejná jako minulý rok. Víte, že každých dvacet minut u nás někdo zemře na rakovinu? A tak bych mohl pokračovat. Takže mnohem lepší je radovat se z každodenních maličkostí, žít skromně.

Jak pandemie ovlivnila vaši práci lékaře?
Ovlivnila ji celkem dost.  Co se týká biorezonance, tak tato vyšetření jsme dočasně výrazně omezili, a to v reakci na nařízení vlády, ve kterém stálo, že pokud to není naléhavé, lidé by k lékařům neměli chodit. Tento způsob léčby je spíše pro klienty s chronickými problémy, takže to bylo možné odložit. Nyní již ovšem obnovujeme provoz. K omezení došlo i v klasické ordinaci, kde jsme měli nařízeno ordinovat distančně, a tak jsme asi 95% případů řešili přes telefon. Občas jsme si někoho pozvali, ale to bylo minimum. Šlo o to, aby se lidé co nejméně potkávali. Samozřejmě tohle jde dělat jen dočasně a teď už zase najíždíme na normální režim.

Kolik telefonátů denně jste museli vyřizovat od lidí, kteří si mysleli, že onemocněli koronavirem?
Bylo to v takových vlnách. Ze začátku hodně, řekněme, třeba pět šest lidí denně z toho počtu 60 až 70 telefonátů. Dnes už je to třeba jen jeden.

Ordinování přes telefon musela být pro lékaře docela změna. Jak jste si na to zvykl?
Když mohu, preferuji osobní kontakt s pacienty. Vyšetřovat po telefonu byla na chvíli zajímavá změna, ale s lidmi v ordinaci to je lepší.

Ve vaší ordinaci pracujete i se speciálním biorezonančním přístrojem tzv. Bicomem. Dá se použít i proti koronaviru?
Ano, na Bicomu máme možnosti, jak zlepšit imunitu nejen přímo proti tomuto typu viru, ale proti jakémukoli patogenu. K dispozici máme ampulku všech koronavirů včetně toho aktuálního Covid-19. Díky frekvenční medicíně tak můžeme efektivně zvýšit celkovou odolnost organismu.

 

Vysvětlíte, jak to funguje?

Koronavirus je skupina virů, které každý rok způsobují respirační onemocnění a část z nich zmutovala a způsobila letošní epidemii. Díky této ampulce Corona+ (ukazuje v ruce malinkatou skleněnou trubičku s náplní) a biorezonanční terapii, kdy invertujeme její frekvenci, vyvolám v těle akci, při které dojde ke zvýšení specifické imunity proti této nákaze. Je to úplně stejné, jako když děláme terapii na streptokoka, borelie či jiné patogeny. Posílíme imunitu namířenou proti těmto nákazám.

Mohl byste čtenářům přiblížit, čím se vlastně biorezonance zabývá a jak může být užitečná?
Na biorezonanci mě fascinuje, do jaké hloubky lze zjišťovat příčiny nemocí a jak je efektivně můžeme odstraňovat. Biorezonance má v mé ordinaci své místo, stejně jako ho má i klasická medicína. Skvěle se doplňují.  Naše klasická, západní medicína umí výborně řešit akutní nemoci (úrazy, zlomeniny, infarkty...) a opravovat velmi poškozené orgány (vyměnit klouby, vyjmout nádor, zakalenou čočku…). Biorezonanční terapie zase mnohem lépe řeší chronické potíže a infekce. Je to jemná metoda, jakou se dá zjistit, jak tělo funguje a jestli je v rovnováze. A pokud není, tak může tuto rovnováhu znovu navodit. Snažím se propojit výhody obou. Důležitý je pro nás široký, celostní pohled na člověka.

Biofrekvenční terapie stále není tak rozšířená, najde podle vás někdy větší uplatnění v medicíně?
Myslím si, že je to hudba budoucnosti. Například v Německu je to standardní léčebná metoda už šedesát let. Ale stejně jako každá alternativní medicína, je určená pro lidi, kteří se sebou chtějí něco dělat a vědí, že mohou být zdraví, když něco změní.  Valná většina lidí to má tak, že si zajde k lékaři, ten jim předepíše prášky na tlak, na záda… jsou spokojení a je to v pořádku. Ale ti, co chtějí být nezávislí na zdravotním systému a chtějí pro to něco udělat, tak mohou přijít k nám a my jim pomůžeme. Podle mého názoru je biorezonance ideálním řešením pro dlouhodobé chronické onemocnění, která se dají změnit, pokud je člověk motivovaný. Já mám úplně nejraději lidi, kteří byli u všech možných lékařů a ti jim řekli, že s tím nic nejde udělat. Pak takoví klienti přijdou k nám, my jim změříme, kde mají blokády, které orgány fungují a tak dále. Následně provedeme potřebné kroky k harmonizaci. Za několik sezení je člověk zdráv.

Bicom je součástí vaší ordinace od roku 2014. Kam se za tu dobu posunula metoda jeho vyšetřením?
Princip terapie zůstává stejný, ale samozřejmě způsob použití se vyvíjí. Jsou lidé, kteří se tím zabývají po vědecké stránce, takže neustále vymýšlejí další programy a další věci. Každý rok kvůli tomu jezdíme na konferenci do Německa, letos bude poprvé online verze. Kromě Bicomu pak máme v ordinaci už asi rok ještě přístroj Bicom BodyCheck, což je taková diagnostická mašinka, která skenuje, analyzuje a zobrazuje energetický stav pacienta. Během několika minut zjistíme o těle mnohem více informací, než máme z Bicomu za půlhodiny. Nicméně oba přístroje je dobré kombinovat, protože každý má svoje výhody. Jeden se používá na celkový přehled a druhý jde více do hloubky.

 

 

Zdroj: https://bit.ly/3e9wUZH

 

 

 

Mohlo by vás také zajímat:

Cestou funkční psychosomatiky

27. 02. 2021

Cesta je jen jediná, v našich hlavách končí i začíná. Poslechněte si velmi zajímavý a inspirativní rozhovor s Antonií Krzemieňovou na téma funkční psychosomatika. Dotýká se toto téma každého z nás. Zvláště pak v této době.

Je mikrovlnné záření bezpečné?

01. 03. 2020

Časté téma, které v Somavedic centru řešíme jsou mikrovlnky. Konkrétní dotazy jsou, zda je její používání bezpečné a jestli Somavedic může v prostoru i toto záření eliminovat.

Ampule Corona + a terapeutické protivirové BICOM programy

11. 04. 2020

Máme k dispozici ampule Corona + a terapeutické protivirové BICOM programy na podporu imunity.

Kontakty

Pobočka

Litoměřická kotlina 383
412 01 Litoměřice

Mobil: +420 724 704 407
E-mail: objednavky@bicomltm.cz

Nejsme plátci DPH
Veden u ŽU v Litoměřicích.


Obchodní podmínky

Provozovatel

Grand Easiness s.r.o
Litoměřická Kotlina 383
411 55 Terezín
IČ: 14420309
DIČ: CZ14420309