Proč je spánek důležitý?

28. 03. 2020

Proč je spánek důležitý? Jaké jsou možnosti měření spánku v domácích podmínkách a jak mohu kvalitu spánku ovlivnit?

Spánek a jeho dopad na život každého z nás začíná být poslední roky velmi aktuální téma hlavně v oblasti osobního rozvoje a zdravého životního stylu. Dalo by se říct že spolu s kvalitou prostoru, ovzduší a vody se jedná o ta nejzásadnější témata s kterými ještě stále není obeznámena většina lidí.

Je to velký informační deficit, protože člověk je obdařen velice slušnou (až zázračnou) regenerační schopností, která probíhá zcela tiše a automaticky. Tedy pokud dodržíme několik klíčových podmínek a jednou z nich je právě kvalita spánku.

Jenže v proudu života, který je navíc neustále stimulován podněty okolí se mnozí z nás na spánek koukají, jako na něco co bychom raději úplně vypustili. Jenže pro naše tělo a psychiku je doba spánku naprosto klíčová, protože právě v něm si dokáže pořádně načerpat energii do dalšího dne a celkově regenerovat po všech stránkách.

Každý to dobře zná. Jedu přes noc abych stihl ... (doplňme si každý dle gusta). Vzpomenete si jak potom vypadal další den? Často to tak nějak drhne a není to úplně ono. Ale co, jedna noc je ještě snesitelná, ale jakmile se nocování začne opakovat a stane se z nedostatečného spánku návyk, tak z něj dřív nebo později vyjde jediné: spánková deprivace.

 

Video z youtube kanálu Trochu lepší, které shrnuje obsah knihy světového bestselleru Proč spíme od Matthewa Walkera.

 

Při vývoji Somavedicu se téma spánku logicky dostalo do popředí jako jedno z prvních, takže se spánkem již pracujeme řadu let. Díky analýzám a mnoha zpětným vazbám od klientů víme, že kvalita spánku se Somavedicem často zlepšuje již v prvních dnech po zakoupení. Jedná se o jednu z mnoha funkcí, kterou Somavedic dokáže efektivně řešit.

Z kvalitního spánku se nám lépe vykračuje do nového dne ve kterém následně děláme také lepší rozhodnutí. Ať už jde věci prosté nebo naopak klíčové. Všechny tyto rozhodnutí, činy a myšlenky se vzájemně proplétají den za dnem.

Mnoho našich klientů intuitivně pocítí, že se lépe vyspali a bývají velmi příjemně překvapení jak Somavedic funguje. Ale někteří lidé dokud neuvidí čísla, tak neuvěří nikomu a ničemu. Ještě lepším způsobem je si danou věc zkusit doslova na vlastní kůži. A jelikož jde svět technologii raketově kupředu, tak si dnes docela snadno můžete kvalitu spánku změřit sami a tím pádem i účinky Somavedicu.

Na trhu je momentálně nespočet zařízení od chytrých náramků, hodinek, prstenů, bot až po čelenky na hlavu nebo podložky do postele. Vybrali jsme pro vás tři zajímavá řešení v různých cenových hladinách.

Somavedic nepotřebujete mít vyloženě v ložnici, aby se spánek zlepšil. Naprostá většina lidí si např. model Medic Uran umístí do kuchyně a dá si k němu vodu s karafou. Ložnice je často v dosahu působení Somavedicu (koule o průměru 60m).

Kvalitní spánek je jedna z klíčových oblastí, které Somavedic úspěšně řeší, ale ve skutečnosti je to jen zlomek toho co dokáže. Za roky vývoje se podařilo do jádra Somavedicu vměstnat mnohem více.

 

Vyzkoušejte Somavedic a zažijte pocit kvalitního spánku...

 

 

Zdrojhttps://www.somavedic.cz/

 

 

Mohlo by vás také zajímat:

Jaká jsou rizika nové digitální revoluce? Proč proti ní protestují vědci z celého světa?

11. 01. 2020

Když se spouští nová technologie, většinou je kolem toho pořádný humbuk. Superlativy, billboardy a nekonečná masírka. Výrobci nevynechají jedinou příležitost, jak vám svůj nový produkt nabídnout, či dokonce vnutit. Nedají zkrátka pokoj, dokud si to nekoupíte. A to i v případě, že to nechcete.

Je mikrovlnné záření bezpečné?

01. 03. 2020

Časté téma, které v Somavedic centru řešíme jsou mikrovlnky. Konkrétní dotazy jsou, zda je její používání bezpečné a jestli Somavedic může v prostoru i toto záření eliminovat.

Žít lepší život

10. 02. 2021

Podívejte se s námi na to, jak začít žít lepší život díky využití síly a energie Somavedicu.

Kontakty

Pobočka

Litoměřická kotlina 383
412 01 Litoměřice

Mobil: +420 724 704 407
E-mail: objednavky@bicomltm.cz

Nejsme plátci DPH
Veden u ŽU v Litoměřicích.


Obchodní podmínky

Provozovatel

Grand Easiness s.r.o
Litoměřická Kotlina 383
411 55 Terezín
IČ: 14420309
DIČ: CZ14420309