Měli byste vědět – 54. část

09. 10. 2019

Máte rakovinu nebo máte jen parazita?

Příčinu velmi častých onkologických omylů u rakovinových podezření hledejme u retrovirů a dalších spouštěčů:

CMV, EBV, žloutenky, Helicobactera, Papillomavirus, Adenoviry, Polyomaviry, HTLV-1, 2, onkoviry B, C, D. V těchto případech ale nikde nic není, jen parazit. Tělo reaguje zvýšenými markery na růst parazitární cysty. Přibývá lidí, kteří testují rezonanční technikou, u rakovin–nerakovin panuje shoda. Echinokoka nepřenáší jen lišky a psi, ale VŠECHNA hospodářská zvířata.

RNDr. J. Klimeš: "Mikrobiologie pro pediatry" radí: "Nezkrmujte psům maso z nuceného výseku, mohli by se nakazit echinokokem a vy se můžete infikovat následně při mazlení se psem." Pohádka o jediném možném zdroji nákazy – o borůvkách počůraných liškou, neobstojí. Můžeme se nakazit masem hospodářských zvířat, jako u každé jiné tasemnice. Všechno, co chováme a lovíme, může mít svou tasemnici, dokonce i slepice. Také filáriová klubka vyvolávají u onkologů hysterii, a bez biopsie a bez zjišťování markerů rovnou ozařují a cpou pacientům chemoterapii. Paraziti živí onkologický průmysl. Svalovec se najde někdy náhodně na ultrazvuku nebo magnetické rezonanci, pokud vytvoří větší cystu. Ale protože v populaci laické i odborné přetrvává názor, že svalovci jsou vyhubeni, nikoho nenapadne, že by mohlo jít o cystu svalovce. Pacient se pak dozví, že má: většinou LIPOM, POLYP, MYOM, CYSTU, BENIGNÍ LÉZI, GRANULOM, SARKOM. Totéž se děje v případě nálezů hydatid – echinokokových cyst, kde navíc přistupuje nejčastější diagnóza – ZHOUBNÝ NÁDOR.

Echinokok je v naší populaci VELMI četný. Je slušná pravděpodobnost, že nebudete mít nádor, ale obyčejnou parazitární cystu, a nepotřebujete chemoterapii, ale antihelmintika. Onkologický "průmysl" je z části založen na parazitech. Kromě echinokoka mohou být onkologické omyly způsobeny i svalovci, granulomy schistosom a klubky filárií. Ty jsou někdy vyhodnoceny jako HEMANGIOM. Řeknete si: přece se provádí biopsie, a ta už musí rozlišit, že jde o parazita. To by ale musel laborant předpokládat, že může o parazita jít, a musel by mít zkušenost, jak taková starší hydatida vypadá na řezu. Echinokoková cysta – larvální stadium, začíná růst z mikroskopického vajíčka. Zprvu má velikost makového zrnka a roste velmi pomalu, i desítky let. Zpočátku je uvnitř tekutá, ale postupně gelovatí a kalcifikuje od středu ven. Takový tuhý hrášek, na řezu porézní, pak už nemusí připomínat nic živého. Z cysty se vyštípne vzorek a nařeže na tenké plátky. Pod mikroskopem se zjistí, že nejde o lidské buňky. Diagnóza rakovina je na světě. U echinokoka se používá pojem metastáze jako u rakovin. Uvnitř mladé cysty plavou v tekutině skolexy – hlavičky tasemnic. Mohou jich tam být desítky a stovky. V případě rozbití cysty dojde k vylití obsahu do krevního řečiště a rozesevu tasemnic po těle. Toto nebezpečí hrozí právě při nešetrné biopsii.

Jsme často obeznamováni s neradostnými životními příběhy a osudy lidí, kteří řadu měsíců marně běhali po lékařských vyšetřeních a setkávali se často s až nepochopitelnými postupy a chováním lékařů, se standardně negativními výsledky všech možných testů, aniž se dozvěděli příčinu svých potíží a dočkali se zlepšení zdravotního stavu. Svou neschopnost najít skutečnou příčinu nemoci pak někteří lékaři maskují prohlášeními: jste úplně zdraví, takhle bych chtěl být také zdravý, jste hypochondr, jste psychicky nemocný, běžte na psychiatrii... Lidé jsou stále vzdělanější a ve věku internetu už si nenechají poslušně bez otázek vnutit chemické léky. Lékaři, aby si udrželi svou "klientelu", budou muset být mnohem vstřícnější, budou muset s lidmi více mluvit, více je poslouchat, a více jim věřit. Lékař v dnešní době skálopevně věří laboratorním testům, více než anamnéze a slovům pacienta. Pokud jsou testy negativní, lékař nehne prstem, i když se mu pacient hroutí před očima. Medici jsou během šestiletého studia zpracováni tak, že bezvýhradně věří v neomylnost "vědy". Nepřipustí si ani v duchu možnost omylu, lidské chyby, nevhodného testéru, nevhodné metodiky a podobně. 

 

Zdroj: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=383271839271122&id=100027649267999

 


Objednejte se na terapii včas...

 

Mohlo by vás také zajímat:

Proč je spánek důležitý?

28. 03. 2020

Proč je spánek důležitý? Jaké jsou možnosti měření spánku v domácích podmínkách a jak mohu kvalitu spánku ovlivnit?

Bicom zlepší imunitu proti virům, poukazuje lékař Tomáš Vejrych

20. 05. 2020

Už na škole ho přitahovaly netradiční léčebné postupy. Obvodní lékař z Trutnova Tomáš Vejrych, který sídlí v Masarykově poliklinice v Trutnově, vyšetřuje pacienty jak standardními způsoby, tak má v jedné ze svých dvou ordinací i speciální biorezonanční přístroj tzv. Bicom. Tím aktuálně dokáže bojovat i proti koronaviru. „Nejde jen o léčbu, ale skrz tuto terapii dokážeme zlepšit též imunitu člověka,“ říká praktický lékař, jenž hledá cestu ke zdraví i cestou alternativní medicíny.

Jaro je nejideálnější doba, jak pomoci svému tělu

11. 03. 2020

Jaro je nejideálnější doba, jak pomoci svému tělu, aby pro nás pracovalo co nejefektivněji. Pravidelné jarní očisty, detoxikace a půsty velmi pomáhají nastartovat po dlouhé zimě, kdy jsme se méně pohybovali a potřebovali více tučných jídel, nastartovat regenerační procesy. A i v tomto směru Vám Somavedic může být velkým pomocníkem: Kosmická detoxikace.

Kontakty

Pobočka

Litoměřická kotlina 383
412 01 Litoměřice

Mobil: +420 724 704 407
E-mail: objednavky@bicomltm.cz

Nejsme plátci DPH
Veden u ŽU v Litoměřicích.


Obchodní podmínky

Provozovatel

Grand Easiness s.r.o
Litoměřická Kotlina 383
411 55 Terezín
IČ: 14420309
DIČ: CZ14420309