Měli byste vědět – 55. část

14. 10. 2019

Tajemství mateřských znamének

Co je obsahem mateřských znamének? Nejčastěji zde žijí larvy svalovců. Blíže k povrchu kůže pak žije plíseň, většinou aspergillus. A to vše je seshora přiklopeno víčkem z pigmentových buněk - melanocytů. Závěr se nabízí sám. Během nitroděložního vývoje placenta nemůže vždy dokonale ochránit plod. Jednotlivých parazitů, které proniknou přes placentu, se snaží organismus zbavit tak, že je vyvede ven přes kůži, co nejdále od životně důležitých orgánů. Totéž se děje s plísněmi. Tak plísně a paraziti spolu dřímají, dokud nějaké trauma nerozbije jejich bydliště, nebo dokud snížení imunity hostitele neumožní jejich další vývoj.

I sluneční záření může vyvolat aktivaci a rozesev larviček, proto se organismus plodu postará o ochranu tak, že zavíčkuje cystičky parazitů odolnými pigmentovými buňkami. Pokud dostanou histologové do ruky řez cystou s parazity, plísněmi, to vše prostoupeno pigmentovými buňkami, obraz se jim musí zdát nejasný a nesrozumitelný. Pak je nasnadě diagnóza: rakovina kůže - melanom. Pokud se v takovém případě začne s chemoterapií, místo s protiparazitárním léčením, je to pomalá smrt. Když je chemií imunitní systém zcela vyčerpán, dochází ke generalizované trichinellóze, popř. aspergillóze. Plísně a paraziti diseminují do celého organismu, včetně mozku, nastává takzvaná "msta faraónů" a smrt.

A tady se nabízí vysvětlení národního přísloví, že kdo má hodně mateřských znamének, je šťastný člověk. Je to důkaz, že imunitní systém plodu byl během nitroděložního života dostatečně silný, aby se parazitů zbavil. Děti, u kterých paraziti zůstali v životně důležitých orgánech, se rodí se závažnými a systémovými vadami. Je třeba rozšířit znalosti o této problematice mezi laickou a odbornou veřejnost. Nepomůže, když jen pár detoxikačních poradců bude vědět, co dělat. Je třeba spolupracovat s lékaři, lépe vybavit laboratoře, vyškolit schopné parazitology. Vyvinout šetrné a účinné léky se širším spektrem působení, nebo alespoň znovu zavést ty, které se zrušily. Pro medicínu tento problém prostě neexistuje a raději se věnuje výnosnějším oborům, jako je onkologie.

Nejprve na to přišli veterináři. Zjistili, že lidé, kteří přijdou se svým zvířecím mazlíčkem do ordinace, mají podobné příznaky nemoci, jakými trpí jejich pes nebo kočka. Naše soužití se zvířaty v jednom bytě totiž neznamená jen ta pozitiva. Naopak, v našem těle mohou žít kolonie parazitů. Nejzávažnější nákazy – Echinococcus a Hymenolepis – můžeme dostat od psů. V ČR je evidováno 2 000 000 psů. Připočtěte ty neevidované. Jsme státem s největším počtem psů na počet obyvatel. V tomto směru trumfneme i Angličany. Přitom jsme národem, který není zvyklý po svých čtyřnohých přátelích uklízet. Rozšlapané a větrem rozvířené psí výkaly pak dýcháme, naše děti si hrají ve znečištěných pískovištích. Nepořádní Češi tak jen sklízejí, co zaseli. Není to příjemné pomyšlení, že v našich střevech, plicích, oku či v mozku žijí červi. A mnozí mohou hravě dosáhnout i půl metru. Existuje tři sta druhů lidských parazitů. Všude, kam vkročil pes, tam například žije toxokara. Což je parazit podobný škrkavce a nákaza jím může ve vážnějších případech končit slepotou. Přitom neexistuje místo, kde by žili psi a toxokara ne. A víte, že i častá chuť na sladké, je jedním z indikátorů, že tělo je zamořené parazity? Přitom platí, že stejně jako se pravidelně odčervují zvířata, měli bychom totéž provést jednou ročně s vlastním tělem. Léky jsou přitom velmi levné: Vermox, který platí na celou řadu parazitů, stojí desítky korun, na Entizol, který zase hubí prvoky, se doplácí o něco málo více. V praxi se také ukazuje, že imunitní systém "nadřazuje" v pořadí důležitosti jednotlivé parazity. Pokud začneme odstraňovat nejprve je, tělo se mnohem ochotněji vypořádává s virovou a bakteriální zátěží. Obrátíme-li postup, jde to ztuha a trvá to dlouho. Je to dáno i tím, že parazité jsou sami promořeni viry a bakteriemi, a pokud si necháme v těle "živý rezervoár", je detoxikace drobnějších zátěží sisyfovská. Je překvapující jak rychle se lidé někdy začnou uzdravovat, když proběhne odčervovací kůra a jakých závažných chorob se mohou zbavit.

 

Zdrojhttps://m.facebook.com/story.php?story_fbid=383807489217557&id=100027649267999

Mohlo by vás také zajímat:

Ampule Corona + a terapeutické protivirové BICOM programy

11. 04. 2020

Máme k dispozici ampule Corona + a terapeutické protivirové BICOM programy na podporu imunity.

Cestou funkční psychosomatiky

27. 02. 2021

Cesta je jen jediná, v našich hlavách končí i začíná. Poslechněte si velmi zajímavý a inspirativní rozhovor s Antonií Krzemieňovou na téma funkční psychosomatika. Dotýká se toto téma každého z nás. Zvláště pak v této době.

Žít lepší život

10. 02. 2021

Podívejte se s námi na to, jak začít žít lepší život díky využití síly a energie Somavedicu.

Kontakty

Pobočka

Litoměřická kotlina 383
412 01 Litoměřice

Mobil: +420 724 704 407
E-mail: objednavky@bicomltm.cz

Nejsme plátci DPH
Veden u ŽU v Litoměřicích.


Obchodní podmínky

Provozovatel

Grand Easiness s.r.o
Litoměřická Kotlina 383
411 55 Terezín
IČ: 14420309
DIČ: CZ14420309