Účinky Somavedicu dle analýzy krevních buněk

09. 02. 2020

Zkoumání vlivu přístroje Somavedic MEDIC ve vztahu k zatížení elektrosmogem pomocí analýzy krevních buněk v temném poli; provedené paní Dr. Mirjam Repa Reuss; Centro de Medicina Natural Canarias.

Analýza čerstvé krve v mikroskopii temného pole je obdivuhodně jednoduchý, avšak velmi vypovídající diagnostický postup. Pomocí něho lze doložit všechny hlavní zátěže způsobující tělesné poruchy.

Změněná krev, penízkovatění, slepené červené krvinky, špatné zásobování kyslíkem, bílkovinné nitky

 

Zdravá krev, vitální krev, pružné červené krvinky bez řetězení a slepování

 

Složení případové studie

Počet účastníků: v rámci případové studie bylo zkoumáno pět pacientek po onemocnění rakovinou prsu.

Struktura skupiny: všechny pacientky byly ve srovnatelném celkovém zdravotním stavu

Věk: 45 - 52 let

Konstituce: nekuřačky, běžná hmotnost, žádná známá doprovodná onemocnění, žádná onemocnění srdečního a oběhového aparátu

Diagnóza: stav po Mamma Carcinom s operativní péčí, chemoterapií a ozařováním v období před 3 až 4 lety

Aktuální životní situace: všechny pacientky opět pracují, používají mobilní telefony, WiFi/počítač/internet, bezdrátový telefon doma a televizi s modemem.

 

Diagnóza

Všechny pacientky vykazují a popisují stejný obraz potíží: únava, nedostatek výkonnosti, nespavost, apatie, problémy se zažíváním, náchylnost k infekcím.

Mikroskopie temného pole ukazuje v předběžném vyšetření u všech pacientek dysregulaci a penízkovatění červených krvinek.

 

Realizace

Každá pacientka byla před „terapií přístrojem SOMAVEDIC Medic“ vyšetřena metodou mikroskopie temného pole ráno nalačno. Během následujících 4 dnů byla každá pacientka pozvána k vyšetření/studii. Během těchto dní byl každé ráno v 9 hodin proveden odběr krve nalačno a též analýza mikroskopií temného pole. Po prvních odběrech krve pacientky po dobu 90 minut odpočívaly, přičemž vpravo a vlevo od nich byl umístěn vždy jeden přístroj SOMAVEDIC Medic. Po 90 minutách byl proveden opětovný odběr krve a analýza mikroskopií temného pole.

 

Pacientka 1, 52 let

Vstupní vyšetření 1

 

Vstupní vyšetření 2

 

Po 90minutovém ošetření přístrojem SOMAVEDIC Medic

 

Pacientka 2, 45 let

Vstupní vyšetření

 

Po 90minutovém ošetření přístrojem SOMAVEDIC Medic

 

Pacientka 3, 51 let

Vstupní vyšetření

 

Po 90minutovém ošetření přístrojem SOMAVEDIC Medic

 

Pacientka 4, 47 let

Vstupní vyšetření

 

Po 90minutovém ošetření přístrojem SOMAVEDIC Medic

 

Pacientka 5, 48 let

Vstupní vyšetření

 

Po 90minutovém ošetření přístrojem SOMAVEDIC Medic

 

Výsledky - shrnutí

Všechny pacientky během vstupního vyšetření vykazovaly penízkovatění erytrocytů různého stádia a poruchy regulace. Po terapii přístrojem SOMAVEDIC Medic bylo u všech pacientek zaznamenáno výrazné zlepšení penízkovatění erytrocytů. Subjektivně se všechny pacientky cítí odpočaté a fit.

 

Ocenění přístroje Somavedic MEDIC pečetí IGEF

Výsledky provedeného biofyzikálního testování zkušební a výzkumnou laboratoří IGEF potvrzují, že používání přístroje Somavedic MEDIC při zdraví škodlivém zatížení vysokofrekvenčním elektromagnetickým zářením, elektrosmogem a geopatogenními zónami vede k prokazatelnému zlepšení variability srdeční frekvence. To má pozitivní vliv na srdeční oběhovou soustavu a snižuje výdaje vegetativního nervového systému na udržení vnitřní rovnováhy.

Pozitivní výsledky ukázalo rovněž testování vlivu přístroje Somavedic MEDIC ve vztahu k zatížení elektrosmogem pomocí analýzy krevních buněk v temném poli; provedené paní Dr. Mirjam Repa Reuss; Centro de Medicina Natural Canarias.

Díky tomu je přístroj Somavedic MEDIC vhodný také jako ochranné opatření při vystavení vysokofrekvenčnímu elektromagnetickému záření, elektrosmogu a působení geopatogenních zón. Používání přístroje Somavedic MEDIC však v případě onemocnění nenahrazuje lékařskou péči.

Přístroj Somavedic MEDIC je oceněn pečetí IGEF na základě licenčního ujednání se společností Internationale Gesellschaft für Elektrosmog-Forschung IGEF, jímž se řídí podmínky používání pečeti IGEF. Dipl.-BW Wulf-Dietrich Rose IGEF Certification Centre.

 

 

Dipl.-BW Wulf-Dietrich Rose IGEF Certification Centre

Zdrojhttps://m.facebook.com/somavedic.cz/photos/a.748087578597641/3405456592860713/?type=3&source=57

 

 

 

 

 

  

Mohlo by vás také zajímat:

Ampule Corona + a terapeutické protivirové BICOM programy

11. 04. 2020

Máme k dispozici ampule Corona + a terapeutické protivirové BICOM programy na podporu imunity.

Přednáška - mikroorganismy

07. 03. 2021

Lidé se často považují za vrcholná díla přírody - je tomu skutečně tak? Toto a mnoho dalšího se dozvíte v přednášce na téma mikroorganismy, kterou vás provede Antonie Krzemieňová.

Rozhovor s Tomášem Alferim

21. 02. 2021

Mostecký deník a Ponte reports přinášejí rozhovor s muzikantem a někdejším šéfem Divadla rozmanitostí v Mostě Tomášem Alferim o léčbě pomocí biorezonančního přístroje Bicom.

Kontakty

Pobočka

Litoměřická kotlina 383
412 01 Litoměřice

Mobil: +420 724 704 407
E-mail: objednavky@bicomltm.cz

Nejsme plátci DPH
Veden u ŽU v Litoměřicích.


Obchodní podmínky

Provozovatel

Grand Easiness s.r.o
Litoměřická Kotlina 383
411 55 Terezín
IČ: 14420309
DIČ: CZ14420309