Měli byste vědět – 53. část

06. 10. 2019

Proč o parazitech nevíme?

V tomto směru nás nikdo nevzdělal. Ani škola, ani rodiče, ani lékaři. Nejvíc v obraze jsou doktoři přírodních věd a veterináři. Pro ně tato skutečnost není překvapením. Lékaři ale často vůbec nedávají do souvislosti ani do očí bijící symptomy. To nejběžnější z mikrobiologie, co lékaři stále dokola uvádějí jako příčinu potíží, je streptokok, stafylokok, chřipkové viry a ještě tak borrelie. U bakterií si tak zdůvodní nasazení antibiotik a je vyřízeno.

Jedna lékařka si postěžovala, že za celou její mnohaletou praxi se ještě nesetkala s laboratoří, která by uměla parazity najít, přestože občas vzorky na rozbor posílá a podle symptomů pacientů parazity tuší. Testy se vracejí negativní, což lékaře časem odradí, aby to ještě zkoušel. Našich parazitologických laboratoří je málo. Nejsou tak dobře vybaveny jako pracoviště bakteriologů a virologů. Dalším úskalím jsou samotné testy.

Test ELISA, který se nejčastěji používá ke stanovení protilátek, je levný a chybový. Lékaři to vědí. Selhává i u průkazu borrelie. Kolektiv lékařů, vedený MUDr. Bartoňkem, z pražské kliniky zaměřené na borrelii, přiznává, že je falešně negativní z 50 - 70 %. A na těchto testech závisí zdraví tisíců lidí !!!

Všude tam, kde hledáme protilátky, a ne přímo parazita, může dojít k chybě. Pokoušet se proto zbavit virů a bakterií bez předchozího odčervení je marná práce. A naopak i u velmi starých lidí se dá dosáhnout toho, že jejich orgány, zbavené parazitů, vykazují ideální hodnoty. Zbavte se také stresu a lidských parazitů ve vašem životě, pracujte na vztazích. Vnější parazité přitahují ty vnitřní.

 

Zdroj: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=383021649296141&id=100027649267999

 

Mohlo by vás také zajímat:

Žít lepší život

10. 02. 2021

Podívejte se s námi na to, jak začít žít lepší život díky využití síly a energie Somavedicu.

Cestou funkční psychosomatiky

27. 02. 2021

Cesta je jen jediná, v našich hlavách končí i začíná. Poslechněte si velmi zajímavý a inspirativní rozhovor s Antonií Krzemieňovou na téma funkční psychosomatika. Dotýká se toto téma každého z nás. Zvláště pak v této době.

(Ne)jasná zpráva o konci světa – K čemu je zlatý mercedes, když nemá kdo řídit?

15. 04. 2020

Donnie ukradne peníze ze sejfu firmy Solomon & Solomon, ale hne se v něm svědomí a chce peníze vrátit. Jenže se mu zasekne klíč v zámku a nemůže odemknout. V momentě, kdy leze po požárním schodišti, aby se dostal na střechu, začnou z nebe zničehonic padat žáby. A to je teprve začátek, jenž spustí dalekosáhlé události. Když jsem v roce 1999 zíral na jednu z nejpůsobivějších filmových scén světové kinematografie, která se odehrála ve snímku Magnolia, ani ve snu by mě nenapadlo, že se o 12 let později něco podobného stane i ve skutečnosti.

Kontakty

Pobočka

Litoměřická kotlina 383
412 01 Litoměřice

Mobil: +420 724 704 407
E-mail: objednavky@bicomltm.cz

Nejsme plátci DPH
Veden u ŽU v Litoměřicích.


Obchodní podmínky

Provozovatel

Grand Easiness s.r.o
Litoměřická Kotlina 383
411 55 Terezín
IČ: 14420309
DIČ: CZ14420309