Měli byste vědět – 53. část

06. 10. 2019

Proč o parazitech nevíme?

V tomto směru nás nikdo nevzdělal. Ani škola, ani rodiče, ani lékaři. Nejvíc v obraze jsou doktoři přírodních věd a veterináři. Pro ně tato skutečnost není překvapením. Lékaři ale často vůbec nedávají do souvislosti ani do očí bijící symptomy. To nejběžnější z mikrobiologie, co lékaři stále dokola uvádějí jako příčinu potíží, je streptokok, stafylokok, chřipkové viry a ještě tak borrelie. U bakterií si tak zdůvodní nasazení antibiotik a je vyřízeno.

Jedna lékařka si postěžovala, že za celou její mnohaletou praxi se ještě nesetkala s laboratoří, která by uměla parazity najít, přestože občas vzorky na rozbor posílá a podle symptomů pacientů parazity tuší. Testy se vracejí negativní, což lékaře časem odradí, aby to ještě zkoušel. Našich parazitologických laboratoří je málo. Nejsou tak dobře vybaveny jako pracoviště bakteriologů a virologů. Dalším úskalím jsou samotné testy.

Test ELISA, který se nejčastěji používá ke stanovení protilátek, je levný a chybový. Lékaři to vědí. Selhává i u průkazu borrelie. Kolektiv lékařů, vedený MUDr. Bartoňkem, z pražské kliniky zaměřené na borrelii, přiznává, že je falešně negativní z 50 - 70 %. A na těchto testech závisí zdraví tisíců lidí !!!

Všude tam, kde hledáme protilátky, a ne přímo parazita, může dojít k chybě. Pokoušet se proto zbavit virů a bakterií bez předchozího odčervení je marná práce. A naopak i u velmi starých lidí se dá dosáhnout toho, že jejich orgány, zbavené parazitů, vykazují ideální hodnoty. Zbavte se také stresu a lidských parazitů ve vašem životě, pracujte na vztazích. Vnější parazité přitahují ty vnitřní.

 

Zdroj: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=383021649296141&id=100027649267999

 

Mohlo by vás také zajímat:

Bicom zlepší imunitu proti virům, poukazuje lékař Tomáš Vejrych

20. 05. 2020

Už na škole ho přitahovaly netradiční léčebné postupy. Obvodní lékař z Trutnova Tomáš Vejrych, který sídlí v Masarykově poliklinice v Trutnově, vyšetřuje pacienty jak standardními způsoby, tak má v jedné ze svých dvou ordinací i speciální biorezonanční přístroj tzv. Bicom. Tím aktuálně dokáže bojovat i proti koronaviru. „Nejde jen o léčbu, ale skrz tuto terapii dokážeme zlepšit též imunitu člověka,“ říká praktický lékař, jenž hledá cestu ke zdraví i cestou alternativní medicíny.

Jaro je nejideálnější doba, jak pomoci svému tělu

11. 03. 2020

Jaro je nejideálnější doba, jak pomoci svému tělu, aby pro nás pracovalo co nejefektivněji. Pravidelné jarní očisty, detoxikace a půsty velmi pomáhají nastartovat po dlouhé zimě, kdy jsme se méně pohybovali a potřebovali více tučných jídel, nastartovat regenerační procesy. A i v tomto směru Vám Somavedic může být velkým pomocníkem: Kosmická detoxikace.

(Ne)jasná zpráva o konci světa – K čemu je zlatý mercedes, když nemá kdo řídit?

15. 04. 2020

Donnie ukradne peníze ze sejfu firmy Solomon & Solomon, ale hne se v něm svědomí a chce peníze vrátit. Jenže se mu zasekne klíč v zámku a nemůže odemknout. V momentě, kdy leze po požárním schodišti, aby se dostal na střechu, začnou z nebe zničehonic padat žáby. A to je teprve začátek, jenž spustí dalekosáhlé události. Když jsem v roce 1999 zíral na jednu z nejpůsobivějších filmových scén světové kinematografie, která se odehrála ve snímku Magnolia, ani ve snu by mě nenapadlo, že se o 12 let později něco podobného stane i ve skutečnosti.

Kontakty

Pobočka

Litoměřická kotlina 383
412 01 Litoměřice

Mobil: +420 724 704 407
E-mail: objednavky@bicomltm.cz

Nejsme plátci DPH
Veden u ŽU v Litoměřicích.


Obchodní podmínky

Provozovatel

Grand Easiness s.r.o
Litoměřická Kotlina 383
411 55 Terezín
IČ: 14420309
DIČ: CZ14420309