První zkušenost s přístrojem BICOM

22. 07. 2019

Znáte ten svíravý pocit a nervozitu, když se někam chystáte úplně poprvé? Obavy z neznámého, úzkost, nejistotu? Zažil to téměř každý z nás. Aby z vás nervozita opadla, budu se snažit přiblížit vám první návštěvu biorezonance v Litoměřicích u paní Jany tak, abyste se ničeho obávat nemuseli…

 

Po vstupu do budovy, kde se terapeutická místnost nachází, z vás po každém dalším vystoupaném schodu opadávají pocity nervozity a obavy. Z neznámých důvodů se začnete uklidňovat, vyrovnávat a harmonizovat. Uklidňující energie na vás působí odevšad. Později jsem se dozvěděla, že tuto jedinečnou atmosféru a harmonii dokáže vytvořit a udržovat přístroj Somavedic (energie minerálů), kterých je v budově bezmála dvacet.

Ve dveřích biorezonance vás už vítá velice milá a usměvavá paní Jana. Místnost je útulným pokojíčkem s křesílky, vkusnými doplňky a květinami. Nervozita z vás spadne úplně. Poté co se usadíte do pohodlného „lehátka“ a odložíte veškeré kovové doplňky a šperky, začne paní Jana s vysvětlováním. Biorezonance je čistě přírodní věda. Čerpá z tradiční čínské medicíny, kvantové fyziky, homeopatie a působení čaker.

Základní gró biorezonance je hledání příčin potíží. Nestačí jen léčit následky, tak se bude problém neustále vracet. Důležité je najít příčinu a jako plevel ji vytrhnout z těla i s kořínkem. Řada zdravotních problémů má svůj původ v psychice, ať si toto připouštíte či nikoliv. Stres, nepohoda, nespokojenost v životě mohou vést k mnoha obtížím, ať už zažívacího charakteru nebo například k opakovaným zánětům a virózám. Stejně tak jako veškeré živé bytosti na Zemi, máme i my lidé různé frekvenční vlny. Tyto frekvence umí zachytit a srovnat biorezonanční přístroj BICOM. Dokáže nevhodné frekvence narovnat tak, aby se vyrušily a dále vám neškodily.

První terapie trvá přibližně dvě hodiny. Je nezbytné zjistit veškeré možné patogeny, působící na organismus. Pomocí podložky v křesle, čelenky a destiček, na nichž máte položené dlaně, snímá BICOM vaše frekvence. Pomocí testovací sady ampulek pěti elementů lze zjistit typ zatížení organismu a akutnost. Pro podrobnější zjištění obtíží se používají další testovací sady – paní Jana je jedním z mála terapeutů, kteří vlastní téměř všechny dostupné testovací sady (alergické zátěže, potravinové zátěže, viry/plísně, bakterie, těžké kovy atd.). Testy mohou být specifické a příčina problémů nemusí být přímo v organismu, ale např. i v rodině či psychické zátěži, ačkoliv si to mnohdy nechcete nebo nemůžete přiznat. Jsou totiž tři roviny uvědomění si problémů. Jedna je vědomá – vím o tom, připouštím si, druhá podvědomá – vím, ale nechci si připouštět, třetí je tzv. nevědomá – tedy to, co jsme zdědili, aniž bychom o něčem takovém věděli. 

Terapeut dokáže rozlišit a určit rovinu a prioritu problému. Po vytestování zvolí terapeut vhodný program biorezonance. Tím je struktura patogenů narušena a dochází k jejich přirozenému vyloučení. Jednotlivé programy obrací patogenní frekvence na neškodné „vyléčené“ signály. Rezonanční terapie BICOM podporuje organismus, aby se sám opět dostal do energetické, dynamické rovnováhy. Během terapie můžete pociťovat lehké příjemné brnění prstů, úlevu a harmonii. Délka léčebného programu záleží na zatíženosti organismu. Po ukončení programu se budete cítit lehce, odpočatí, klidní, plní energie nebo naopak unavení. Pokud vás přepadne náhlý nával emocí, dejte jim průchod, nestyďte se za ně.

Jako podpůrný prostředek léčby dostanete svůj vlastní čip se správnými frekvencemi. Čip se nalepí na konkrétní část těla na určitou dobu. Po uplynutí nezbytné doby působení frekvencí v čipu, čip sám odpadne. To, že biorezonance funguje vám potvrdí nejdříve vaše okolí, které si všimne změn. Pokuste se také vy vnímat sebe sama jakoby zvenčí, vnímejte každou změnu fyzickou ale také psychickou. Vnímejte své reakce, které se budou časem měnit a také to, jak se bude zlepšovat váš zdravotní stav.

Katka Š.

Mohlo by vás také zajímat:

Rozhovor s Tomášem Alferim

21. 02. 2021

Mostecký deník a Ponte reports přinášejí rozhovor s muzikantem a někdejším šéfem Divadla rozmanitostí v Mostě Tomášem Alferim o léčbě pomocí biorezonančního přístroje Bicom.

(Ne)jasná zpráva o konci světa – K čemu je zlatý mercedes, když nemá kdo řídit?

15. 04. 2020

Donnie ukradne peníze ze sejfu firmy Solomon & Solomon, ale hne se v něm svědomí a chce peníze vrátit. Jenže se mu zasekne klíč v zámku a nemůže odemknout. V momentě, kdy leze po požárním schodišti, aby se dostal na střechu, začnou z nebe zničehonic padat žáby. A to je teprve začátek, jenž spustí dalekosáhlé události. Když jsem v roce 1999 zíral na jednu z nejpůsobivějších filmových scén světové kinematografie, která se odehrála ve snímku Magnolia, ani ve snu by mě nenapadlo, že se o 12 let později něco podobného stane i ve skutečnosti.

Ampule Corona + a terapeutické protivirové BICOM programy

11. 04. 2020

Máme k dispozici ampule Corona + a terapeutické protivirové BICOM programy na podporu imunity.

Kontakty

Pobočka

Litoměřická kotlina 383
412 01 Litoměřice

Mobil: +420 724 704 407
E-mail: objednavky@bicomltm.cz

Nejsme plátci DPH
Veden u ŽU v Litoměřicích.


Obchodní podmínky

Provozovatel

Grand Easiness s.r.o
Litoměřická Kotlina 383
411 55 Terezín
IČ: 14420309
DIČ: CZ14420309