Měli byste vědět – 50.část

30. 09. 2019

Se zakyselením přichází paraziti. Paraziti jsou příčinou řady nemocí a dalšího vnitřního zakyselování a toxicity...

Jedna pacientka trpěla dva roky úpornými bolestmi, prošla řadou nepříjemných vyšetření a bylo konstatováno, že je naprosto v pořádku. Po jejích dalších urgencích jí bylo sděleno, že její problémy jsou zřejmě psychiatrického rázu. S tím samozřejmě nesouhlasila a až na radu jejího přítele dala svou krev prozkoumat zvěrolékaři, který konstatoval, že pejsek, jehož krev analyzoval, je plný parazitů. Následovala antiparazitární kůra a ta ji vrátila opět zdraví a zbavila úporných bolestí.

Jsme součástí přírody, jíme ovoce, zeleninu, maso. Nikdy nejsme schopni dodržet 100% hygienu. V restauracích nevíme, zda zelenina a jiné suroviny byli dostatečně omyty a zbaveny tak nejrůznějších vajíček parazitů či patogenních bakterií. Proto se neubráníme tomu, abychom se čas od času nekontaminovali některým z obrovské škály parazitů. 

Naši zvířecí mazlíčci se běžně odparazitovávají dvakrát ročně a člověk prakticky vůbec. Tuto problematiku zdravotnictví lidem zamlčuje, bagatelizuje a prakticky neřeší nebo jen minimálně. V našem organismu probíhá zákeřná bitva bez pravidel, ne na život, ale na smrt. Vrazi nejsou jen nemilosrdní, jsou i chytří. Skvěle se přizpůsobili k boji. Nevedou otevřenou válku. Tiše a postupně podkopávají imunitní systém svého hostitele, aby ho později zcela ovládli. A kdo nad kým zvítězí, člověk nebo jeho vnitřní nepřátelé paraziti, ten zůstane naživu. 

Ve většině běžných případů viry představují startovací prvek, bakterie připraví půdu pro příchod těžké techniky plísní a větších parazitů. Pokud vás udivuje vojenský styl poslední věty, není to náhoda. S parazity bojujeme skutečně válku na život a na smrt.

Podezření na parazity můžete mít při těchto symptomech: TŘASY, TIKY, ZÁŠKUBY SVALŮ, vibrace, vnitřní chvění, noční záškuby těla. Srdeční synkopy a arytmie nejsou ničím jiným než záškuby srdečního svalu. ZÁVRATĚ, TOČENÍ HLAVY, zatmění před očima s pocitem na omdlení. Parazita najdeme v těle, i když se tyto potíže objevují jen zřídka, nebo se objevovaly v minulosti. DEPRESE, ÚZKOSTI, POCITY TÍSNĚ, nevysvětlitelná panika, strach ze smrti, myšlenky na smrt. Pocity se dají popsat: "Nic se neděje, všechno je v pořádku, ale já přesto trpím úzkostí a panikařím. Asi budu hysterická. Mám perfektní rodinu a všechno je v pohodě, jen já tu pohodu kazím! Neumím si ji užít a nevím proč! Pořád si dělám starosti, že se stane něco strašného".

Pocit cizího tělíska v oku. Tečky a šmouhy, které přibývají. Proti bílému pozadí můžete možná vidět okrouhlé pravidelné skvrnky, tmavé se světlým středem, jakoby pospojované řetízkem. Je známa oční forma larvální toxokarózy, ale v oku najdete všechno možné. Mohou tu žít larvy všech druhů parazitů, všechny bakterie a viry, které je možno nalézt jinde v těle.

 

Zdroj: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=381708922760747&id=100027649267999

 


Parazity, bakterie a nerovnováhu organismu dokáže vyřešit biorezonanční terapie BICOM.

 

Objednejte se na terapii a vyřešte své potíže bezbolestně jednou pro vždy.

 

Mohlo by vás také zajímat:

(Ne)jasná zpráva o konci světa – K čemu je zlatý mercedes, když nemá kdo řídit?

15. 04. 2020

Donnie ukradne peníze ze sejfu firmy Solomon & Solomon, ale hne se v něm svědomí a chce peníze vrátit. Jenže se mu zasekne klíč v zámku a nemůže odemknout. V momentě, kdy leze po požárním schodišti, aby se dostal na střechu, začnou z nebe zničehonic padat žáby. A to je teprve začátek, jenž spustí dalekosáhlé události. Když jsem v roce 1999 zíral na jednu z nejpůsobivějších filmových scén světové kinematografie, která se odehrála ve snímku Magnolia, ani ve snu by mě nenapadlo, že se o 12 let později něco podobného stane i ve skutečnosti.

Ampule Corona + a terapeutické protivirové BICOM programy

11. 04. 2020

Máme k dispozici ampule Corona + a terapeutické protivirové BICOM programy na podporu imunity.

Žít lepší život

10. 02. 2021

Podívejte se s námi na to, jak začít žít lepší život díky využití síly a energie Somavedicu.

Kontakty

Pobočka

Litoměřická kotlina 383
412 01 Litoměřice

Mobil: +420 724 704 407
E-mail: objednavky@bicomltm.cz

Nejsme plátci DPH
Veden u ŽU v Litoměřicích.


Obchodní podmínky

Provozovatel

Grand Easiness s.r.o
Litoměřická Kotlina 383
411 55 Terezín
IČ: 14420309
DIČ: CZ14420309