Měli byste vědět – 50.část

30. 09. 2019

Se zakyselením přichází paraziti. Paraziti jsou příčinou řady nemocí a dalšího vnitřního zakyselování a toxicity...

Jedna pacientka trpěla dva roky úpornými bolestmi, prošla řadou nepříjemných vyšetření a bylo konstatováno, že je naprosto v pořádku. Po jejích dalších urgencích jí bylo sděleno, že její problémy jsou zřejmě psychiatrického rázu. S tím samozřejmě nesouhlasila a až na radu jejího přítele dala svou krev prozkoumat zvěrolékaři, který konstatoval, že pejsek, jehož krev analyzoval, je plný parazitů. Následovala antiparazitární kůra a ta ji vrátila opět zdraví a zbavila úporných bolestí.

Jsme součástí přírody, jíme ovoce, zeleninu, maso. Nikdy nejsme schopni dodržet 100% hygienu. V restauracích nevíme, zda zelenina a jiné suroviny byli dostatečně omyty a zbaveny tak nejrůznějších vajíček parazitů či patogenních bakterií. Proto se neubráníme tomu, abychom se čas od času nekontaminovali některým z obrovské škály parazitů. 

Naši zvířecí mazlíčci se běžně odparazitovávají dvakrát ročně a člověk prakticky vůbec. Tuto problematiku zdravotnictví lidem zamlčuje, bagatelizuje a prakticky neřeší nebo jen minimálně. V našem organismu probíhá zákeřná bitva bez pravidel, ne na život, ale na smrt. Vrazi nejsou jen nemilosrdní, jsou i chytří. Skvěle se přizpůsobili k boji. Nevedou otevřenou válku. Tiše a postupně podkopávají imunitní systém svého hostitele, aby ho později zcela ovládli. A kdo nad kým zvítězí, člověk nebo jeho vnitřní nepřátelé paraziti, ten zůstane naživu. 

Ve většině běžných případů viry představují startovací prvek, bakterie připraví půdu pro příchod těžké techniky plísní a větších parazitů. Pokud vás udivuje vojenský styl poslední věty, není to náhoda. S parazity bojujeme skutečně válku na život a na smrt.

Podezření na parazity můžete mít při těchto symptomech: TŘASY, TIKY, ZÁŠKUBY SVALŮ, vibrace, vnitřní chvění, noční záškuby těla. Srdeční synkopy a arytmie nejsou ničím jiným než záškuby srdečního svalu. ZÁVRATĚ, TOČENÍ HLAVY, zatmění před očima s pocitem na omdlení. Parazita najdeme v těle, i když se tyto potíže objevují jen zřídka, nebo se objevovaly v minulosti. DEPRESE, ÚZKOSTI, POCITY TÍSNĚ, nevysvětlitelná panika, strach ze smrti, myšlenky na smrt. Pocity se dají popsat: "Nic se neděje, všechno je v pořádku, ale já přesto trpím úzkostí a panikařím. Asi budu hysterická. Mám perfektní rodinu a všechno je v pohodě, jen já tu pohodu kazím! Neumím si ji užít a nevím proč! Pořád si dělám starosti, že se stane něco strašného".

Pocit cizího tělíska v oku. Tečky a šmouhy, které přibývají. Proti bílému pozadí můžete možná vidět okrouhlé pravidelné skvrnky, tmavé se světlým středem, jakoby pospojované řetízkem. Je známa oční forma larvální toxokarózy, ale v oku najdete všechno možné. Mohou tu žít larvy všech druhů parazitů, všechny bakterie a viry, které je možno nalézt jinde v těle.

 

Zdroj: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=381708922760747&id=100027649267999

 


Parazity, bakterie a nerovnováhu organismu dokáže vyřešit biorezonanční terapie BICOM.

 

Objednejte se na terapii a vyřešte své potíže bezbolestně jednou pro vždy.

 

Mohlo by vás také zajímat:

Rozhovor s Tomášem Alferim

21. 02. 2021

Mostecký deník a Ponte reports přinášejí rozhovor s muzikantem a někdejším šéfem Divadla rozmanitostí v Mostě Tomášem Alferim o léčbě pomocí biorezonančního přístroje Bicom.

Jaro je nejideálnější doba, jak pomoci svému tělu

11. 03. 2020

Jaro je nejideálnější doba, jak pomoci svému tělu, aby pro nás pracovalo co nejefektivněji. Pravidelné jarní očisty, detoxikace a půsty velmi pomáhají nastartovat po dlouhé zimě, kdy jsme se méně pohybovali a potřebovali více tučných jídel, nastartovat regenerační procesy. A i v tomto směru Vám Somavedic může být velkým pomocníkem: Kosmická detoxikace.

Ampule Corona + a terapeutické protivirové BICOM programy

11. 04. 2020

Máme k dispozici ampule Corona + a terapeutické protivirové BICOM programy na podporu imunity.

Kontakty

Pobočka

Litoměřická kotlina 383
412 01 Litoměřice

Mobil: +420 724 704 407
E-mail: objednavky@bicomltm.cz

Nejsme plátci DPH
Veden u ŽU v Litoměřicích.


Obchodní podmínky

Provozovatel

Grand Easiness s.r.o
Litoměřická Kotlina 383
411 55 Terezín
IČ: 14420309
DIČ: CZ14420309