Poradna

Zajímá vás, co všechno díky biorezonanční metodě můžeme řešit?
Nenašli jste informace, které jste hledali, nebo jen některé potřebujete upřesnit?
Ať už máte jakýkoliv dotaz, nebojte se zeptat. Jsme tu pro vás a rádi vám na cokoliv odpovíme.

Zeptejte se nás

Zeptali jste se nás:

Dobrý den, hradí pojišťovna tuto metodu? Nebo alespoň přispívá? Děkuji za odpověď Pecuchova.

Dobrý den, pokud byste žila v Německu nebo ve Švýcarsku tak ano, tam některé zdravotní pojišťovny na ošetření biorezonancí přispívají. Bohužel v České republice je tato služba plně hrazena klienty. Děkuji za Váš dotaz a přeji samé báječné dny plné zdraví, Jana Ringelová BIOREZONANCE LITOMĚŘICE

Dobrý den, rodinný příslušník má transplantovanou ledvinu. Je možné v tomto případě provádět léčení pomocí Bicomu? Děkuji za sdělení

Děkuji za Váš dotaz. Ano, i po transplantaci orgánů je možné provádět harmonizaci pomocí BIOREZONANCE Bicom. S přáním báječných dnů

Dobrý den, přeřízla jsem si šlachy a nervy, které operativně sešili. Mám omezenou hybnost prstu a necítím ruku. Myslíte, že mi pomůže Bicom? Děkuji moc.

Děkuji krásně za Váš dotaz. Biorezonance Vám může pomoci. Veškeré jizvy a poranění, které se na fyzické úrovni objeví, zabraňují toku energie (tradiční čínská medicína) a dají se řešit pomocí Bicomu. A na to navázané další záležitosti... Ve Vašem případě bych doporučila i kombinaci Bicom – Rolfterapie, takto dosahujeme výborných výsledků. Doporučení na dobrého rolfterapeuta samozřejmě mám. Pokud budete mít zájem, můžeme si v příštím týdnu zavolat. Zastihnete mě na telefonním čísle 724 704 407. Pokud telefon nezvednu, pracuji a jakmile to bude možné, zavolám zpět. Cena za vstupní konzultaci včetně terapie je 2000Kc a doba trvání terapie je přibližně 2hodiny. S přáním všeho dobrého ☘ Jana Ringelová BIOREZONANCE LITOMĚŘICE

Dobrý den, mému příteli bylo před rokem diagnostikováno HIV. Po tomto zjištění jsem se snažila najít různá řešení na tento problém, jelikož nám to velmi komplikuje osobní život ale bezvýsledně. Myslíte, že by mohla biorezonance pomoct? Děkuji za odpověď KH.

Ano, Vaše situace je pomocí Bicomu řešitelná, samozřejmě je to záležitost více terapií....Snažila jsem se Vám dovolat, ale na Vašem čísle se mi ozývá nějaký pán....Můžete mi, prosím, zavolat na tel. 724 704 407, abych Vám sdělila podrobnosti?

Dobrý den. Známý má bolesti a motani hlavy. Původ mu není znám. Co chtít na biorezonanci,aby mu terapeut nedával zbytecne veci.....detox.....imunitu....

Příčin tohoto stavu může být více, proto doporučuji komplexní vstupní konzultaci, kdy se určí všechny zátěže a nerovnováhy v organismu a určí se s jakou prioritou na nich začít postupně pracovat (např. přítomnost parazitů, virů, ale i zátěž těžkými kovy a další). Příčiny mohou být i v psychice klienta. Ohledně toho, co na biorezonanci chtít konkrétně: vhodnost každého programu se před použitím testuje, takže klient obdrží přesně ty frekvence, které v danou chvíli potřebuje. Detoxikační i imunitní programy se samozřejmě také používají, pokud je klient potřebuje. Nevím, jestli jsem Vám dostatečně odpověděla, mohu vám zavolat, nebo mne zastihnete na tel. 724 704 407 S pozdravem a přáním pěkného dne, Jana Ringelová

Dobrý den , prosím o informaci ohledně odstranění alergie metodou biorezonance. Kolik sezení a jaká fin. částka ? Alergii mám na pyly, kočičí a psí srst . Jaké jsou výsledky s úspěchem léčby ? Věk 40 let. Děkuji Kseničová. Štětí.

Dobrý den, pylové alergie i alergie na zvířecí srst jsou biorezonanční metodou velmi dobře a s úspěchem řešitelné. Odhaduji cca 2-3 sezení v odstupu dvou až tří týdnů, samozřejmě záleží na aktuálním zdravotním a energetickém stavu. Doporučuji s sebou přinést i několik chlupů, eventuálně i sliny zvířete, na které jste alergická (na odličovacím tamponu). Cena za vstupní testování a ošetření v délce cca 2 hodiny je 2 000 Kč, další návštěva pak 1 900 Kč (tzn. 900/hodinu + 100 Kč magnetický biorezonančni čip pro prodloužení účinku terapie). Pokud byste potřebovala nějaké další informace, zastihnete mě na tel. 724 704 407. Jana Ringelová

Dobrý den, jakou terapii doporučíte absolvovat dívce věk 14. let na těžší formu akné v obličeji? Jaká investice nás čeká? Děkuji.

Dobrý den, přesnou délku terapie si netroufnu odhadnout, obvykle je to na 5-8 sezení. U akné řešíme velice často intoleranci na pšenici, bývá problém i s masem. Často je to problém jater, hormonální regulace a infekce (hlavně bakteriální zátěž). Co se týká investice - vstupní konzultace včetně ošetření u dětí do 15-ti let ...1500 Kč (cca 1,5hodiny), každá další návštěva v délce 1,5 hodiny pak 1300 Kč ( 800/hodinu + 100/čip. J. Ringelová

Dobrý den,také mám diabetes 2 typu,bylo mě řečeno,že pokud mám protilátky proti inzulínu,je šance na zlepšení a podmínkou úspěšnosti je také bezlepková strava.Pokud tedy protilátky nemám ,bude terapie neúčinná?Prosím o váš názor.Mnohokrát děkuji.Kateřina

Účinnost biorezonanční terapie není závislá na tom, zda máte či nemáte protilátky proti inzulinu -spíše na tom, jak moc je energeticky vaše tělo vyčerpané -zda má ještě rezervy- zlepšením energetiky a detoxikací organismu můžeme dosáhnout zlepšení vašeho stavu a snížení glykemií, ovšem důležitým předpokladem úspěchu je i změna životního stylu. S pozdravem MUDr.P.Koželuhová

Dobrý den,lze snížit hladinu cukru u diabetu 2 typu?Děkuji za odpověď.

Ano,lze. S pozdravem MUDr.P.Koželuhová

Dobrý den, prosím o informaci, zda by mi pomohla biorezonance. Po vyšetření: mám oslabenou imunitu, překyselený organizmus, zjištěn helicobakter, vysoká hodnota vírů epstein-barrové (600), Herpes víry, mykoplazmata, nízká hladina cukrů. Jsem extrémně unavená, vyčerpaná, pocity úzkosti, bušení srdce ... Byla mi navržena léčba "přírodní" - eie mastice, ne antibiotika. Případně prosím o doporučení na terapeuta z Ostravy a okolí. Předem děkuji a přeji pěkný den.

Dobrý den,biorezonanční terapie je pro vás vhodná, nakontaktujte MUDr.Špačka Ivo v Ostravě. S pozdravem MUDr.P.Koželuhová

Dobrý den, po streptokokové angíně v prosinci 2016 mi zůstal pocit knedlíku v krku. ATB nepomohly. Může pomoci biorezonanční léčba? Děkuji za odpověď.

Ano,pomůže. S pozdravem MUDr.P.Koželuhová

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda může biorezonance pomoci u snížené funkce štítné žlázy a následným extrémním nabíráním na váze u osmileté dcerky, která sportuje. Nabírání na váze je vždy vyšší po ATB léčbě. Pokud ano, prosím o doporučení na terapeuta v Plzni. Předem moc děkuji.

Ano, je to řešitelné.Zkuste nakontaktovat Mgr.Kůrkovou - Lékárna V Bezovce,Plzeň

Dobry den, neviem co so mnou je, za posledne dva roky som bola 16 krat chora - hrdlo a nadcha. mala som okolo 20 herpesov na pere, robia sa mi "jarčeky" na oku /jednodnovy opuch viecka pri spodnych inokedy pri hornych mihalniciach/, na tvari a prstoch ruk sa mi robia take male cervene fliacky ktore svrbia, ked zmenim teplotu zo zimy do tepla, alebo ked zapnem radiator, tak mam pocit horka na tvari (mam cervene lica celo a bradu), co vzdy vyusti v migrenu, tie mam kazdy treti den, citim sa kazdy den vycerpane a bezne povinnosti zvladam tazsie. som tretim rokom na rodicovskom pri druhom dietati a kojim. co su to za priznaky? pomohla by mi vasa liecba? dakujem, danka

Ano, biorezonanční léčba vám může pomoci.S pozdravem MUDr.Pavla Koželuhová

Dobrý den, syn trpí od nástupu do prvni třídy opakovanou angínu (od září do února, již pátá angína léčení ATB, ve stěrech stafylokok zlatý a streptokok beta hemolot.). Lékaři doporučují odstranění mandlí, ale jsme proti. Může nám biorezonance pomoci? Za jak dlouho terapie může mít výsledky? Ještě jeden problém - syn v noci skřípe zubama,obrusuje si tím zuby. I tady může pomoci biorezonance? Děkuji za odpověď Blanka P.

Biorezonanční terapie je pro vašeho syna vhodná - výsledky se mohou dostavit už za několik týdnů.S pozdravem MUDr.P.Koželuhová

Dobrý den, je možné ,biorezonancí ,léčit obezitu?

Ano, je to možné.Dr.Koželuhová

Dobrý den, je terapie vhodná i pro toho , kdo se léčit nechce. Můj otec je dlouhou dobu závislý na alkoholu. A popírá , že by byl alkoholikem a stejně tak odmítá , že by pitím alkoholu někomu škodil. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, pro toho, kdo se sebou nechce nic dělat, není bohužel žádná terapie vhodná .Biorezonance může zlepšit zátěž jater po alkoholu,ale pokud tatínek nebude chtít,nikdo a bohužel ani vy ho nedonutí.S pozdravem MUDr.P.Koželuhová

Dobrý deň syn trpí chorobou plucne chlamydie už vyše roka, posedný odber 15.11.2017 ukazal, že ma už chronicku ifekciu, je možne zbaviť sa tejto choroby pomocou Biorezonace, študuje v Prahe, ako sa da dohodnuť kontakt s Vami. Vopred ďakujem za odpoved. S pozdravom Maďarová

Dobrý den,,terapie biorezonancí je pro syna vhodná,pokud studuje v Praze-můžete nakontaktovat např. MUDr.Šnircovou tel 776842049 S pozdravem MUDr.P.Koželuhová

da se zjistit morgellonova nakaza dekuji

Patrně se jedná o bakterii Morganella morgani neboli Proteus morgani, vámi zmiňovaná morgellonová nákaza mi není známá. Výše uvedená bakterie je součástí střevní mikroflory a není většinou nebezpečná, při přemnožení může způsobit průjmová onemocnění. Pokud by přetrvávala dlouhodobě a dělala problémy,Bikom vám může pomoci.Ze zkušenosti vím,že stačí aplikace probiotik a dojde k jejímu vymizení i bez léčby.S pozdravem MUDr.P.Koželuhová

Dobrý den, trpím represivním pocitem a stavem úzkosti při kontaktu s konkrétní osobou - vzniklé v důsledku rozchodu. Bohužel s touto osobou se musím potkávat, proto mi to dělá problémy. Lze toto řešit biorezonancí? Pavel

Ano, tento problém lze dobře řešit biorezonancí,najděte si terapeuta v místě bydliště.S pozdravem MUDr.P.Koželuhová

Dobrý den, obracím se na Vás prosím s několika dotazy: 1/ Jsem z Krnova - prosím o kontakt /ty/ na lékaře, nikoli nezdravotníky v mém nejbližšim okolí, kteří provádí biprezonanci přístrojem Bicom. 2/Mám zájem o antinikotinovou terapii doplněnou antistresovým programem, aby bylo odvykání pro pacienta schůdnější - exituje něco takového a dá se aplikovat při jednom sezení současně? 3/ Syn je voják z povolání, po misi asi před 7 lety, prodělal léčbu na plicní chlamydie. I po letech má stále zdravotní problémy: zvýšené bílé krvinky, zvýšené jaterní testy, zánět achilovek. Mohou současné problémy souviset s dřívějším onemocněním chlamydiemi? Dá se problém řešit - a úspěšně vyléčit i po letech biorezonancí? 4/ Mám nadváhu 7 - 10 kg. Mám 60 let a hypofunkci ŠŽ. Nejím sladkosti, nepiji sladké nápoje, pravidelně se hýbu, přesto mám problém zbavit se své nadváhy. Mohu se zbavit své nadváhy pomocí biorezonance? Kolik sezení minimálně je zapotřebí a jaký program je pro tento problém účinný? Děkuji za odpověď. H.

Dobry den, zasilam kontakt na MUDr. Krajsovou z Bruntalu 00 420 723 655 456, kde je mozne se domluvit na podstoupeni Bicom metody. Prosim, kontaktujte pani doktorku. S pozdravem Roman Jehlicka zakaznicky servis Biomed cz

Dobrý den, je mi 50 let a bylo mi nyní diagnostikováno astma (alergie na psy a kočky). Léčena na deprese (stabilizované) a mám problém v oblasti bederní páteře. Je možné biorezonanci kombinovat s homeopatií? Kam se mohu obrátit? Jsem ze Vsetína. Děkuji

Dobrý den,kombinace biorezonance a homeopatie je velmi výhodná,podívejte se na webových stránkách na seznam terapeutů v místě vašeho bydliště.S pozdrAVEM P.Koželuhová

Dobrý den, zajímalo by mě jestli je možné pomocí biorezonance zjistit příčinu autismu a popřípadě autismus léčit či zmírnit autistické projevy.

Příčina autismu je multifaktoriální- tedy podílí se více faktorů - biorezonancí můžeme vyčistit organismus od chemikálií,zbytků vakcin, zátěží mikroorganismů nebo těžkých kovů,dále můžeme vytestovat nevhodné potraviny a energeticky posilovat slabé orgánové soustavy včetně mozkové tkáně. S pozdravem MUDr.P.Koželuhová

Dobrý den, je možné bicomem řešit ucpávání slzného kanálku u 8. měsíčního kojence? Kanálek fungoval první 3 měsíce normálně, pak se začal ucpávat. Minulý týden jsme byli na sondáži s průplachem, ted po týdnu kapání atb kapek je oko zase zalepené. Ráda bych to vyřešila nějakou šetrnější metodou... Budu ráda za odpověď, děkuji Saša N.

Opakované záněty spojivek dané zúženými kanálky lze biorezonancí celkem dobře řešit. S pozdravem MUDr.P.Koželuhová

Dobrý den, trpím těžkou generalizovanou úzkostnou poruchou a depresemi. Jsem závislá na lécích, které už moc nepomáhají. Pomůže Biorezonance? Děkuji.

Určitě stojí zato to zkusit, mám poměrně dost takových pacientů a po přidání biorezonance se jim dobře daří.S pozdravem MUDr.P.Koželuhová

Dobrý den. Manželka má bolesti v kříži, která se rozšiřuje do hýždí, břicha a do noh. Někdy je bolest mírnější, někdy přichází bolestivý záchvat. Prášky a popřípadě infuze proti bolesti téměř nepomáhají. V ambulantní zprávě z Centra bolesti se uvádí diagnosa: M5459 Bolesti dolní části zad; lokalizace NS a Resumé:Bol. zad- v.s. z přetížení SI skloubení. Mohou být bolesti odstraněny pomocí Biorezonance? Děkuji

Ano, mohou. S pozdravem MUDr.P.Koželuhová

Jak chránit čip s nahranou informací z biorezonance v prostředí plném mobilů (třeba v prostředcích hromadné dpravy)?

Čém dále od mobilu,který je aktivní,tím lépe.Jinak čip ochráníte tím,že ho zabalíte do alobalu. S pozdravem P.Koželuhová

Dobrý den, existuje nějaké období v cyklu ženy, které je nejvhodnější pro biorezonanci, pokud chci odhalit příčiny neplodnosti. Může být biorezonance prováděna v době menstruace. Děkuji za odpověď.

Vyšetření na biorezonanci můžete podstoupit kdykoli,také i v době menstruace.S pozdravem MUDr.P.Koželuhová

Dobrý den,prosím vás může biorezonance pomoci mé dceři 16let,když jí po zánětu zvukovodu začalo v pravim uchu pískat?Děkuji Váňová

Ano,může... z psychosomatického hlediska se můžete navíc ptát,co nebo koho ta vaše dcera nechce poslouchat ? S pozdravem MUDr.P.Koželuhová

Dobrý den. Na CT zjitěn nádor na játrech s metastázemi do okolí. Na vyšetření na bicomu se nic neukázalo? děkuji za vysvětlení

Biorezonance testuje bioenergetiku jednotlivých orgánových soustav-tzn.jak na to tom jednotlivé orgánové soustavy energeticky momentálně jsou nebo nejsou-zjistím tedy energetický propad -ale jestli je způsobem jen momentální akutní krizovou situací nebo již zhmotnělým nádorem-na to je potřeba minimálně více měření k porovnání . Tedy pokud budu mít hypoteticky pacienta, který má na biorezonanci naměřené opakovaně velmi nízké energetické hodnoty,mohu se domnívat (!),že s velkou pravděpodobností již má nebo ( pokud se s tím nebude nic dělat) v budoucnu bude mít závažný problém a možná i nádorové onemocnění.Ale jako lékař si v žádném případě netroufám určit diagnosu nádorového onemocnění pouze přes biorezonanci . Na zjištění již "zhmotnělých" nádorů lépe slouží diagnostické metody klasické mediciny např CT nebo MR,biorezonancí zase mohu velmi dobře ovlivňovat energetiku organismu tak,aby se pacient byl schopen nádorového onemocnění zbavit ať už ve spolupráci s metodami klasické mediciny nebo bez ní,navíc biorezonance dokáže velmi dobře eliminovat možné nežádoucí účinky klasických léků. Takže,pokud sice je zjištěno dle CT nádorové onemocnění,ale celková energetika organismu je ještě dobrá,nemusí být ZATÍM propady energie zjištěné jedním měřením na biorezonanci velké .Navíc z mé zkušenosti zpočátku tělo velmi aktivně bojuje s nádorem a naopak má energetiku "přestřelenou" směrem k zánětlivým hodnotám než se marným bojem s nádorem vyčerpá a hodnoty pak nezadržitelně výrazně klesají . Proto jsem zastáncem názoru, že obě metody by se měly vzájemně doplňovat a měli bychom směřovat k tzv. intergrativní medicině ... Navíc,bohužel,žádná diagnostická metoda aletrnativní a ani klasické madiciny není bohužel 100% -zažila jsem již mnoho diagnostických omylů jak na jedné tak na druhé straně.Uvědomte si, že ani RTG není objektivní metoda- objektivní je jen ten obrázek,ale ten pak subjektivně popisuje lékař- tedy jen člověk - záleží na jeho erudici,znalostech a zkušenostech. S pozdravem MUDr.P.Koželuhová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaká je minimální časová prodleva mezi jednotlivými sezeními v rámci terapií?(Předpokládám, že tělo potřebuje určitý čas samostatnosti na čištění bez zásahu). Děkuji!

Doba mezi jednotlivými sezeními je individuální, u chroniků bývá 3-9 týdnů, v akutním stavu třeba ob den-např při léčbě podvrtnutí a zlomenin.

Dobrý den, je prosím možné se bez ATB, konkrétně Ospenu, zbavit Beta hemolytického streptokoka skupiny C - na zprávě o výtěru z krku byly 2 křížky - pomocí přístroje Bicom?Nebo použít Bicom jako podpůrnou léčbu? Předem děkuji za odpověď a přeji krásný den!

Streptokok C není nutno vždy léčit ATB,záleží spíše na potížích daného člověka - o nichž jste nic nenapsala,pouze píšete,že ho máte ve výteru - obecně neléčíme výtěry ale potíže člověka. Bikom vám určitě může pomoci.MUDr.P.Koželuhová

Dobrý den, byla mi zjistena candida ve streve. Mam i silne výtoky a svedeni, od gynekoložky jsem dostala globulus po tom se vse zlepšilo nevim teda jak to bude az vysadim.Chtela jsem se poptat jestli na streva existuje nejaky prirodni lek nebo jen dodrzovani diety a popřípadě jestli by bicom dokazal nejak pomoci. Dekuji za odpoved

Přírodních léků na kvasinky se celkem dost, na Bikomu vám otestují,který bude pro vás ten správný.Bikom také dokáže u kvankových infektů pomoci.S pozdravem MUDr.P.Koželuhová

Dobrý den, byla mi zjistena candida ve streve. Mam i silne výtoky a svedeni, od gynekoložky jsem dostala globulus po tom se vse zlepšilo nevim teda jak to bude az vysadim.Chtela jsem se poptat jestli na streva existuje nejaky prirodni lek nebo jen dodrzovani diety a popřípadě jestli by bicom dokazal nejak pomoci. Dekuji za odpoved

Přírodních léků na kvasinky se celkem dost, na Bikomu vám otestují,který bude pro vás ten správný.Bikom také dokáže u kvankových infektů pomoci.S pozdravem MUDr.P.Koželuhová

Dobry den, jaka je prosim realna sance odstranit trvale herpes virus z tela pomoci biorezonance? Je lepsi biorezonanci podstoupit v obdobi "klidu" nebo naopak "vypuknuti" oparu? Doporucil/-a byste biorezonanci i cloveku, ktery je k temto metodam skepticky (tzn. placebo efekt nebude prilis uplatnen). Dekuji

Biorezonance může v tomto pomoci - osobně bych se tolik nezaměřovala na urputnou snahu "vyhnat " herpes viry, spíše bych celkově harmonizovala organismus, aby se těm virům u vás přestalo líbit.S pozdravem MUDr.P.Koželuhová

Dobrý večer, už přes rok mě trápí bolesti v oblasti hlezna (zjištěn edém kostní dřeně) a postupně mě začala bolet skoro celá noha (od kolene dolů), k těmto problémům se zhruba před 5 ti měsíci přidalo zahlenění,kašel a celková únava organismu. Stále se mi tyto problémy vrací. Dokáže biorezonance zjistit příčinu těchto obtíží, případně je vyléčit? Děkuji za odpověď.

Biorezonanace dokáže odhalit zátěž viry,bakteriemi,plísněmi a parazity,dále tátěž chemickými látkami a těžkými kovy,pokud vaše obtíže jsou tohoto původu,pak vám samozřejmě biorezonance dokáže pomoci.Rozhodně bych to zkusila.S pozdravem MUDr.P.Koželuhová

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jaká je úspěšnost v případě léčby plicních chlamydiích a boreliózy. Dá se to zvládnout bez atb.? Děkuji předem za odpověď.

Dobrý den, ne každá bakteriální infekce je léčena antibiotiky, v minulosti ATB ani nebyla k dispozici a lidé se museli s bakteriemi také nějak "popasovat ".Dnes ale pokud přijdete k lékaři s těmito nemocemi,je povinen vám ATB napsat,protože jinak by jednal "non lege artis" a mohl by být soudně popotahován.Je spíše běžné,že na tyto bakterie nasazená ATB zcela nezaberou a příznaky přetrvávají-zde biorezonancí můžeme takovýmto lidem velmi pomoci . Množství sezení je vysoce individuální.S pozdravem MUDr.P.Koželuhová

Dobrý den mam ulcerozni kolitidu beru asacol 2-1-2, controloc 1-0-0,prednison 5mg 1-0-0, VSL. Obcas bolest zaludku a pod zebry při jidle. Uz mi bylo receno bez jakyhkoliv testu a vysetreni, at vynecham lepek a mleko a uvidíme jestli mi bude lepe. Pomohla by terapie bicomem a na kolik by léčba asi tak vysla

Ulcerozní kolitida je autoimunitní onemocnění,jehož léčba je dlouhodobější,biorezonance může přispět k tomu,abyste neměla obtíže a mohla začít snižovat léky,které mohou mít množství nežádoucích účinků.Navíc pomocí biorezonance lze vytestovat jídelníček tzv. "na míru" .Kolik bude potřeba návštěv je velmi individuální, u někoho stačí 3, jiný potřebuje třeba 10 návštěv.Cena se pohybuje mezi 1400-1800 Kč za první vyšetření, kontroly jsou levnější.Odkaz na terapeuty je na www.bicom-optima.cz S pozdravem MUDr.P.Koželuhová

Dobrý den, 9měsíční vnuk dosud kojený má stále se zhoršující atopický ekzém. V těchto dnech ho to svědí a má problémy s usínáním. Dcera mu nechce mazat kortikoidovou mast. Je vhodné absolvovat biorezonanci? Na koho se obrátit? Bydlí v Pardubicích. Předem děkuji.

Biorezonance je na ekzem velmi vhodná.Odkazy na terapeuty byste měli najít na ww.bicom-optima.cz S pozdravem MUDr.P.Koželuhová

Dobrý den na magneticke mi našli pozanelivy etiol a demylizačni plaky při rs a více četna ložiska gliosy suppratetorialne bilat. a byla jsem na lumbalce tam mi nenašli rs LP vyloucila RS ale prej trojklanny nerv o taky neni pořad me to taha od zubu až k čelu a puse mam jako zuby jak kdybych tam měla kroupy a ty skačou nahoru a dolu a hybe se mi pusa sama pořad jsem unavena a boli mě hlava jako když mam chřipku a u oka cejim jenom jak nerv prochazi ale na lumbalce rs nenašli tak se chci zeptat co to je prosim ? K čelu mě to tahne jako kdyby mi čelo někdo držel, na lumbalce mi nasly v CSF 5 Igg pasů alkalicke oblasti, Nalez v seru 5 pasu alkalicke oblasti. U vsech techto pasu byly zjisteny prislusne serove korelaty coz s velkou pravdepodobnosti svedci o nepritomnosti oligloklonalni syntezy IgG. smisena oligocytoza vs artefic.primesi krve, , zaver , mirny zanetlivy , nalezeno mirne zvyseni crp a haptoglobulinu. Cytologye likvoru Lymfocyty 0,36 monocyty 0,25, Absence znamek zvyseneho bunecneho rozpadu v oblasti CNS souvisejici s likvorovym kompartmentem.pomohla by na todle biorezonance? Dekuji predem za vasi odpoved s pozdravem Iveta

Dobrý den,rozhodně by stálo za to,biorezonanci na vaše potíže využít -zapátrejte po terapeutech v místě vašeho bydliště.S pozdravem MUDr.Pavla Koželuhová

Dobrý den, mám chronickou gastritidu s refluxem dvanácterníku. Obtíže každý den, hlavně v noci. Mohla by terapie Bicomem zcela vyléčit? Děkuji.

Ano,je to možné.MUDr.P.Koželuhová

Dobrý den, je mi 17 let a už rok mám opakované problémy se záněty močového měchýře. Během roku jsem ho měla pětkrát a zasáhl i do ledvin. Po takové dávce antibiotik už přestávají léky pomáhat. Dá se to řešit?

Ano,opakované infekce urotraktu se daří řešit. MUDR.P.Koželuhová

Prosím o sdělení, zda a jaký konkrétní program BICOM lze použít:1) ke snížení chlesterolu,2) ke zvýšení serotoninu při depresi.Předem děkuji.

Dobrý den,toto není otázka na veřejnou diskusi,ale otázka pro komunikaci mezi terapeuty a na interní forum.Obecně zvýšený cholesterol bývá,když nejsou energeticky v pořádku játra,žlučník,trávicí trakt a nebo žlázy s vnitřní sekrecí.Své hraje i psychika. Otázka serotoninu jako hormonu štěstí je také jasná - všechny programy,které nějakým způsobem řeší psychiku a hormonální systém,geo zátěže,vztahové problémy. S pozdravem P.Koželuhová

Dobrý den, malá měla problémy po očkování (teploty, bouchání hlavou, křeče). Ze zoufalstv jsem přistoupila na tzv. vyvedení očkování pomocí biorezonance na klinice Bioret Praha. Paní terapeutka mi všechno vysvětlila, dávala do přístroje očkovací ampule a odstranily se ty problémy, hlavně malá (18 měs) přestala bouchat hlavičkou. Jak to, že to neví pediatři

Dobrý den, je to jako v jiných profesích- jsou lékaři,kteří jsou nakloněni celostní medicině a ti o možnosti "vyvádění očkování " biorezonancí samozřejmě ví,a pak ti,kteří nakloněni celostní medicině nejsou a ti ani nechtějí vědět.Je na vás rodičích,abyste své děti dali do péče těm prvně zmiňovaným.Vy máte tu volbu-je to na vás.S pozdravem MUDr.pavla Koželuhová,peditr

Dobrý den, lze pomoci touto metodou mému synovi - polyvalentní potravinová alergie (lepek, mléko,vejce, luštěniny, ořechy,petržel, banán, broskev.....) a obstrukční bronchitidy - virové zápaly plic. Děkuji

Ano,tato metoda je velmi vhodná k léčbě vašeho syna dle toho,co popisujete.S pozdravem MUDr.Pavla Koželuhová

Dobrý den, mám plíseň na nehtu levé nohy, dá se přístrojem BICOM zlepšit stav? Děkuji

Dobrý den,to,co máte na nehtu,je odrazem zaplísnění těla,biorezonance vám v "odplísnění" může pomoci jak terapeuticky,tak testačně odhalí nesnášenlivosti potravin,nasazením diety pak můžete zlepšit celkový stav vašeho organismu.Nečekejte ale,že se tak stane během jedné návštěvy.MUDr.P.Koželuhová

Dobrý den, všimla jsem si zde již podobného dotazu, ale dá se opravdu zničit v těle HPV virus? Dočetla jsem se, že v těle zůstává navždy, tak by mne zajímalo, jestli se dá biorezonancí odstranit. Měla jsem kondylomata, ale už je po léčbě veregenem nemám. Děkuji

Ano, viry (včetně HPV) se likvidují biorezonancí. www.bioret.cz

Dobrý den, lze zacystované či zamaskované patogeny (borelie, chlamydie) lividovat Bikomem bez jejich předchozího odmaskování? Jak se toto odmaskování provede? Předem moc děkuji za odpověď a za to, že nám prostřednictvím těchto stránek pomáháte a radíte.

Dobrý den,odpověď na tuto otázku je již odborná a nepatří na tento web, prosím kontaktujte buď speciální web pro terapeuty na www.bicom-optima.cz nebo mi napiště soukromě na moji mailovou adresu.S pozdravem MUDr.Pavla Koželuhová

1) Umí Bicom léčit CHOPN?
2) Lze terapii chronické neuroboreliózy aplikovat v týdenních intervalech?
3) Lze aplikovat Bicom současně s léčbou antibiotiky (lividace patogenů, ovlivnění nežádoucích účinků ATB)?

Dobrý den,Bikom lze aplikovat současně s jakýmikoliv léky tedy i s ATB. Terapii lze dávat i po týdnu,přesněji dle stavu pacienta. CHOPN a léčba ? neléčím CHOPN ale pacienta- t.j. snažím se zbavit ho potíží a ulevit mu,ale diagnoza mu už zůstane celý život. S pozdravem MUDr.P.Koželuhová

V minulosti jsem absolvovala terapii (Bikom), protože jsem měla potíže se štítnou žlázou (užívala jsem Ethyrox). Ihned jsem cítěla zlepšení, přestala mi únava a spavost. Neuvěřitelně se mi zlepšily výsledky a doktorka nevěřila, že jsem v pořádku. Nyní jsem po roce šla znovu na tuto terapii, aby mi trochu pomohli s osteochondrozou. Nejenže jiná terapeutka vůbec nevěděla, co to je, ale po návštěvě jsem necítila vůbec nic. Na další návštěvě jsem chtěla mluvit o výsledcích št. žlázy a taky nic nevěděla a samozřejmě byla návštěva naprosto bez zlepšení Je možné, že terapeuti neumí ten přístroj správně pustit, když neví co je to za diagnozu?

Tak jako všude, i v biorezonanci jsou terapeuti různě kvalitní.Najděte si takového,kterému budete důvěřovat. S pozdravem MUDr.P.Koželuhová

Dobrý den, ráda bych se zeptala na léčbu dětského ekzému, od jakého věku dítěte lze tento problém řešit. Také by mě orientačně zajímalo, v jakých cenových relacích se léčba biorezonancí zhruba pohybuje, nikde jsem neviděla na stránkách ceník.Děkuji!

Biorezonancí se dají léčit všechny věkové kategorie,takže třeba i novorozenci.Cenová relace jak jsem již zmínila výše je za 1.návštěvu od 1200-1800 Kč, kontroly jsou levnější- záleží ovšem na terapeutovi, někteří terapeuti dávají pro děti slevy.Počet návštěv je individuální.S pozdravem MUDr.P.Koželuhová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda by měla biorezonance vliv na diabetes 1. typu. Mám již 13 let - na inzulínu. Je mi teď 31let. Moc děkuji za odpověď.

Diabetes 1.typu se nedá vyléčit, takže inzulin budete muset používat dále.Ale pravidelnou biorezonanční léčbou se může váš organismus vyladit natolik,aby hodnoty glykemie byly stabilní a hlavně abychom oddálili nástup chronických obtíží spojných s diabetem- problémy s cévami,nervovou degenerací, potížemi s ledvinami,očima,atd. je nutno ale počítat s pravidelnými návštěvami a dlouhodobě.MUDr.P.Koželuhová

Dobrý den, měla by biorezonanční terapie smysl v mém případě? Od prosince sem tam pokašlání, odkašlání, kvůli přeskočení hlasu, začátek ledna prudký nástup kašel, chrapot, chrčení, pocit cizího tělesa v krku, přidala se dušnost - bez teplot (léčba atb, kortikoidy, protože jsem i astmatik - nic nereaguje). RTG plic s hrubší kresbou. Dušnost zkraje jen mírnější a výdechová, den co den se zhoršuje a přidává i nádechová - Ventolin, medrol, téměř bez efektu. Mám potvrzené HR HPV a zhoršenou cytologii čípku (AGC-NOS), dále výrůstky v oblasti pochvy a zbytnělou sliznici, kde gynekolog klasická kondylomata vyloučil. V ústech na sliznici rtů a vnitřní tváře mám zbytnělou sliznici, hrbolky a cosi narostlého mezi předním patrovým obloukem a mandlí a vytváří pocit čehosi, co uvízlo a nejde spolknout (ORL nezodpověděla dotaz, co to je). DOmnívám se, že to může být vše způsobeno hpv (u čípku jsem koukala a narazila i na to,že způsobují papilomatozu hrtanu i respirační, příznaky sedí na 100% - jen jak bylo uvedeno mě léčí na bronchitidu či zhoršené astma - s těmi se často prý plete), načetla jsem i nějaké studie zahraniční a vše sedí... jsem bezradná...přidal se i strach, stres, jsem maminka dvou malých chlapců a dušnost mě velmi omezuje (je prostě jiná než u astmatu, zátěž, leh...mi nevadí o nic víc než klid a sed, chuze), hlavně, když je den ode dne horší. Lékaři se upínají k imunologickým odběrům, ale výsledky mají být za 4 týdny a tímto rychlým postupem u zhoršení, se výsledků nedočkám :-( už nevím, kam se obrátit. Má biorezonance v tomto případě smysl? Bydlíme v HK, ale mohu dojet i do Prahy, ale ráda bych vše řešila, co nejdříve. Moc děkuji za odpověď, hezký den, Renata Č.

Dobrý den,biorezonance ve vašem případě rozhodně smysl má- ale vzhledem k chronicitě potíží počítejte s více návštěvami, také je třeba bohužel počítat s čekací dobou na vyšetření. Vzhledem k tomu zvolte nějakého terapeuta blízko vašeho bydliště .S pozdravem MUDr.Pavla Koželuhová

Dobý den, může /blok. C páteře/ [takto to bylo napsáno v rtg vysvětlení, způsobovat tinnitus,.. Pak se ho úplně zbavit?

Dobrý den.Blokáda C páteře opravdu může způsobit tinitus. Biorezonance může příznivě ovlivnit nejen blok páteře, ale i prokrvení v oblasti hlavy a tím i tinitus. J.P.

Dobrý den, mám 24 letou dceru s atopickým ekzémem. zajímalo by mne, zda je možné pomocí boirezonance tento ekzém řešit, popř.kam se obrátit. Jsme z Přerova. Díky za odpověď

Dobrý den, atopický ekzém lze řešit.

Dobrý den, již několik let navštěvuji revmatologickou i jiné poradny, trpím problémy s klouby - bolesti a pod. V nedávné době mi bylo řečeno, že mé problémy nejspíš souvisí s nemocí zvanou lupus. Zjistila jsem, že biorezonance může mé problémy zlepšit. Prosím o bližší informace o této metodě léčení a její cenu. Děkuji Kučerová Michaela

Dobrý den, Systémový lupus erytematodes patří mezi autoimunitní nemoci a postihuje více orgánů. Pomocí biorezonance se dá zjistit, které orgány jsou energeticky poškozené a jaké zátěže mohly přispět ke vzniku nemoci. Zjišťuje se, jestli je v těle nějaká bakteriální, virová, plísňová, parazitální, chemická či jiná zátěž. Zjišťují se blokády (jazylka, jizvy, srůsty, geopatogenní stres, acidóza ...). Velice dobře se pracuje se stresem a s emočními zátěžemi pomocí bachových esencí a frekvenčních programů v nízkých frekvencích, které působí na psychosomatické úrovni. Osobně mám zkušenost s systémovým lupus pouze u jedné pacientky, kterou nyní řeším. Je to běh na delší trať, ale efekt je vidět. Často je špouštěč nějaký stres, v mnoha případech pak přechod.

Zdravím, chci se Vás zeptat, zda by mi mohla biorezonance pomoci od šílené bolesti kolem levého kloubu. Rtg kloubů celkem v pořádku, zřejmě úpony,nevím, ani dokoři nevědí. Bolí to hlavně v noci a v klidu. Děkuji za Vaši odpověď, Socová Ivana.

Dobrý den, nevím o který kloub se jedná (píšete jen "levý" kloub. POdle čínské medicíny má každý kloub vztah k nějakému orgánu a k nějaké akupunkturní dráze. Pokud na RTG nebo ultrazvukem není nalezena nějaká mechanická porucha, může to být projev blokády v dané dráze. Další možnost je aseptický zánět ve vazivu, nebo svalech. Pokud jste po nějakém zákroku, tak mohou bolest způsobovat i blokády v jizvách. I drobná jizva po artroskopii může vadit. Dále, pokud v místě neproudí energie, blokuje se i odvod lymfy a daná končetina bolí z důvodu otoku. Biorezonance může odblokovat dané poruchy a uvolnit proudění energie v těle. Velice reálně může zabránit bolestivosti a zregenerovat kloub.

zdroj: http://www.biorezonance.org/diskuze/dotazy

Reference

Právě míjím devátý měsíc bez kouření! Po celoživotní (od puberty) zálibě jsem se konečně rozhodla, že s kouřením musím skoncovat. Sama nemám dost pevné vůle a tak jsem se domluvila s Janičkou, že mi pomůže. Vyšlo to, nemám žádné stavy abstinenčních příznaků a věřím, že to tak zůstane i nadále. Moc děkuji Janičko. Přeji pěkný den Alena Š.

Alena Š.

Dobrý den paní Ringelová, chtěla jsem Vám moc poděkovat. Již 15 let se léčím s depresemi a úzkostmi, ale po smrti mých rodičů jsem cítila jen prázdnotu a samotu. Cítila jsem, jak se mi úzkostí svírají orgány. Nemohla jsem se ani nadechnout. Nedá se to popsat. Hodně mi pomohla má kamarádka Jana, která mě vzala mezi skupinku turistů. Začala jsem chodit do přírody, byla jsem mezi lidmi a v krásné přírodě, takže to bylo moc fajn. Doma jsem ale stále trpěla velkými úzkostmi. Navštívila jsem Vás společně s ní na její doporučení. Byla jsem u Vás na dvou terapiích a již při první terapii jsem během týdne začala pociťovat úlevu. Byla jsem najednou v takovém zvláštním klidu. Před terapií, když jsem mluvila o mých rodičích, jsem měla pokaždé slzy na krajíčku a doma jsem brečela jak želva. Nyní se cítím taková silná, nebrečím, více se směji na lidi, jsem taková vyrovnanější, řekla bych, že mám o trochu více sebevědomí. Moc děkuji a přeji hezký den, Vlasta

Vlasta V.

Přístroj BICOM je velký zázrak. Po smrti mého syna jsem měla sebezničující smutek a stesk. Vím, že máme s pokorou vše příjímat, ale u matky a dítěte to není lehké. Již po druhém sezení jsem cítila opět klid a mír na duši, nepopsatelné smíření s osudem. Zdraví škodlivé emoce odeznívaly. Paní Janička Ringelová je velmi profesionální, milá a vstřícná. Má ten dar vcítit se do problémů každého klienta, ať už dětí, nebo dospělých a spolu s Bicomem navrátit zdraví, poškozené škodlivými emocemi. Na základě vlastních zkušeností mohu terapie přístrojem stoprocentně doporučit. Jana K. Ústí n.L.

Jana K.

Dobrý den, ráda bych Vám poděkovala za dosavadní úžasnou spolupráci a skvělé výsledky s přístrojem Bicom. Nejvíce oceňuji program na imunitu, který se perfektně osvědčil na našich dětech. Vřele Bicom doporučuji všem. Moc děkuji. Krásný den, Nikola

Nikola

Milá Jani, dostala jsem opravdu velkou výzvu - napsat o tom, jak nám pomohl Bicom ve Tvých rukou. Přirovnala bych Tě ke kuchaři s Michelinskou hvězdou, který z úžasných ingrediencí s velkou dávkou fantazie vytvoří skvostné dílo, které pohladí na duši i těle. Pokaždé!!! Už dávno jsem se chtěla podělit o to, jak Tvůj přístup, pochopení a radost spolu s Bicomem vstoupily do našeho života. V době, kdy jsem poprvé slyšela o biorezonančním přístroji Bicom, jsme řešili u syna (16 let) tenisový loket, kterému předcházela rok neléčená borelióza a s ní spojené problémy jako byly únava, otoky kloubů, záněty očí, bolesti hlavy, paréza lícního nervu, záněty středního ucha, … Z toho plynoucí strach a obava cokoliv udělat, ztráta sebevědomí. Po čtyřech letech hledání příčiny těchto komplikací jsme s nadějí a očekáváním začali s terapií přístrojem Bicom v Litoměřicích. Už po první návštěvě jsem se těšila na další. Po několika terapiích došlo u syna k obrovské změně. Nejenže loket je zase v pořádku, ale je i posílen imunitní systém, únava zmizela a obavy a strach jsou pryč! Nyní je z něho dospívající sebevědomý mladý muž, který každý den cvičí, je aktivní, pozitivní a veselý. A jak pomohl přístroj Bicom mně? Velmi. Kromě odbourání stresu a obav ze synových zdravotních problémů, vyřešení nezpracovaných emocí a problémů, jsem nepřišla o čtyři zuby, které mi měly být vytržené z důvodu pokročilé paradentózy. Mám více životní energie a líbí se mi, že tělo a duše je chápána jako jeden celek. A na závěr, jeden příklad z minulého týdne, kdy si manžel zvrtnul kotník – velký výron, bez berlí se nepohnul. Druhý den měl terapii Bicomem, otok postupně zmizel a třetí den odložil berle a mohl zase chodit! Díky za vše, co pro nás děláš. Moc si toho vážím. Psychosomatický přístup považuji za správný, vše souvisí se vším a vše má řešení a Bicom je skvělý pomocník. Vřele všem doporučuji. PS: Na Tvé terapie se vždy těším jako malá holka. Velmi mě to obohacuje, vím, že se dovím zase něco nového, zajímavého. A žasnu nad Tvou empatií, kreativitou a elánem. A pozitivní přístup a úsměv je samozřejmostí. Marcela A.

Marcela A.

O Biorezonanci Bicom jsem slyšel již před cca dvěma lety, ale neměl jsem možnost jí vyzkoušet. Když jsem na ní pak narazil na Allfestu v Litoměřicích, byla povinnost vyzkoušet jí. Musím říct, že jsem už podstoupil hodně alternativních možností, především kvůli opakujícím se bolestem zad a také neustále se opakujícím strachům. Po prvním sezení v Litoměřicích jsem musel volat už cestou manželce, že je něco jinak a od té doby se hodně věcí změnilo k lepšímu. Druhé sezení nebylo sice již tak intenzivně prožitkové, ale rozdíly zaznamenávám skoro denně. Když něco řešíte roky a nebere to konce, tak to potom vidíte na první pohled. Biorezonanci v Litoměřicích absolutně doporučuji.

Petr Firman

Somavedic URAN - recenze
Od zapnutí jsem cítil obrovské čištění, funguje skvěle a moje spokojenost je ohromná! S vodou jsem vědomě pracoval již předtím, moje byla mnohem jemnější a taková čistější, nyní se to ještě znásobilo, nemohu si to vynachválit! Vnímám, jak vědomě nemusím tolik hlídat pronikání wifi signálu tělem, neboť Somadevic Uran tvoří nádherné ochranné pole a zároveň silně čistí. Zažívám podobné čištění jako při chloreře, jenže mnohem silnější a působící i tam, kam již chlorella nedosáhne, neboli s dovolením - (svým průjmem jsem nadšený!)

Matouš Svoboda - Ektara

Přesně před rokem jsem podstoupila terapii na odvykání kouření. Přestat pro mně bylo vždy těžké , protože jsem kouřila hodně let a docela dost cigaret denně. Po terapii jsem měla nějakou dobu velkou žízeň - to mě naučilo dodržovat pitný režim, a tím jsem taky vždycky zažehnala chuť na cigaretu. A jsem moc ráda, že jsem to takhle hezky zvládla a vydržela až do dneška. Věřím, že už to mám za sebou a budu navždy bez cigaret. Moc děkuji za poskytnutou podporu.

Ilona Č.

Chtěla bych moc poděkovat za perfektní péči, která mi je poskytnuta pokaždé, když jsem na terapii Bicom. Při poslední terapii s urologickým problémem jsem vážně nevěděla, zda i tohle zvládneme... Během týdne se všechno v těle srovnalo, a já jsem bez obtížných a obtěžujících projevů!!! Opět! Protože vždy, když jsem přišla pro pomoc, tak jsem odešla spokojená. Moc děkuji a rozhodně doporučuji každému, kdo se rozhoduje, zda Bicom bude to pravé... Držím palce!!!!

Alena Š.

Milá Janičko, moc děkuji za tvé nadstandartní služby s Bicomem. Mám dvě úžasné zprávy. Tvá pomoc v oblasti mé paradontozy byla špičková. Dnes jsem byla paradontoložkou v Praze pochválena, jak se stav zlepšil natolik, že při pokračující situaci (zuby nebolí, netvoří se další záněty) stačí pokračovat v současné péči a kontrola až za rok. Mám velikou radost, neboť hrozilo vytržení 4 spodních zubů a dnes už o tom nepadlo ani slovo. Do budoucna prý možná ano, ale s Bicomem a s tebou je to daleko (když vezmu, že už skoro rok jsem měla být bez nich). A další skvělá zpráva. Urputná bolest ramene a ruky je do týdne pryč. Mazec to byl ten den (spíš noc) po Bicomu, kdy se čistily hlavně emoce (zas je tu ta psychosomatika a s ní spojené letité stresy). Ale dnes je to 6 dní po tvém zásahu a skoro nevím, že ruka bolela. S obrovským poděkováním a láskou Iva

Iva

Není to jednoduché hodnotit Bicom. Proč? Je totiž neuvěřitelné co vše se dá pomocí biorezonanční terapie řešit. Máme za sebou čtyři terapie a víc a víc chápeme slova z letáčku, který se nám v létě (určitě ne náhodou) dostal - "je snadné cítit se dobře". S tím, jak se zlepšuje naše fyzické zdraví, zlepšuje se i naše psychická pohoda. Vše zvládáme lépe a v jsme v pohodě a dobré náladě. Děkujeme ti Janičko za tvůj úžasný profesionální a lidský přístup.

Iva a Pavel, Louny

Biorezonanční přístroj jsem poprvé vyzkoušela ke zmírnění stresové zátěže a hned po první návštěvě jsem pocítila změnu. Nedokážu slovy popsat jakou, ale cítila jsem, že se něco děje… po dalším sezení již začala přicházet psychická i fyzická úleva a s každou další návštěvou se můj stav zlepšoval.

Michaela Š.

S očekáváním čehosi neznámého, co by mi snad mohlo pomoci, jsem navštívila Biorezonanci BICOM v Litoměřicích. Absolvovala jsem během pěti měsíců tři sezení – a jsem nadšená! Pomohlo, cítím se mnohem lépe, mám dobrou náladu – to mi už několik let chybělo, takový pocit… Ještě navíc jsem si zde také zakoupila pro domácí potřebu přístroj Somavedic, abych dobré vlny přenesla i do rodiny.

Alena Š.

Paní Ringelová je velmi hodná a vždy usměvavá terapoutka, která vám (včetně mě) vše s láskou a energií vysvětlí. Byla jsem u ní zatím jen na BBC, ale i tak jsem odcházela nabitá pozitivní energií.

Stana S.
 
 

Kontakty

Pobočka

Litoměřická kotlina 383
412 01 Litoměřice

Mobil: +420 724 704 407
E-mail: objednavky@bicomltm.cz

Jsme plátci DPH
Veden u ŽU v Litoměřicích.


Obchodní podmínky

Provozovatel

ELI ATD s.r.o.
Roudnice nad Labem
Boženy Němcové 1345
IČ: 02833131
DIČ: CZ02833131